| Joker3134 a întrebat:

Voi credeti ca ceea ce gandesti aia atragi? Eu sincer nu prea cred, de exemplu tu gandesti ca mama ta e sanatoasa dar ea se imbolnaveste ...si spunea Mark Twain nu mi s-a intamplat niciunul din lucrurile de care imi era teama.

Răspuns Câştigător
| Mosotti a răspuns:

Nu are nici o legatura, aia e vrajeala, nu conteaza ce gandesti, ia gandeste-te ca castigi la loto, castigi? Sau ca vrei sa crape Trump, nu se poate, deci am dat doua situatii opuse, si negativ si pozitiv.
Mark ala abereaza ca sa se bage in seama, sa ia atentie, eventual sa-si vanda nu stiu ce carti daca e cazul! Realitatea o dovedeste, ca abereaza.

Daca x s sanatos degeaba gandesti ca e bolnav, ca nu va fi bolnav, si nici invers, daca e bolnav degeaba gandesti ca sa fie sanatos, ca nu e.
Cand vrei sa vezi daca cineva zice bine, cat putem trebuie sa verificam cu realitatea, si ala e adevarul. Nu putem in toate cazurile, dar se verifica treaba cu realitatea in multe cazuri.

| mgtow a răspuns (pentru Mosotti):

Merge ma dar trebuie sa fi optimist intruna altfel combinand daca nu merge si lasa ca va fi bine nu iese nimic. Am visat sa am serviciul dorit am avut, de femei am parte, a fost masina dorita care o am acum, acum casa si alta masina noua tot imi iese camasa prin maneca. Romanii stiu numa sa-si bage pul in tot de aia nu cred in asta sant distrusi mintal

| Mosotti a răspuns (pentru mgtow):

Daca un om e sanatos psihic si psihologic si e si capabil, automat va avea destule, nu e vb ca e optimist sau nu, ca are si optimismul ala de la sine.

| mgtow a răspuns (pentru Mosotti):

Am observat la mine cand am caderi depresive si gandesc la rau am probleme care vin in viata mea, dar cand ma gandesc la realizarile care vreau sa le fac mi se intampla chestii bune si de acolo atrag ceea ce doresc nu tine doar de munca si sa te duci tu undeva ca sa ai ce vrei

| Mosotti a răspuns (pentru mgtow):

Pai eu asta am zis! Cand ai psihicul bun, automat e totul bine si in gandire si tot, cand pica psihicul, vine gandire negativa, depinde de starea psihica, nu ca aleg eu sau ala daca sa gandim negativ sau pozitiv.

21 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Merge, ce ai zis cu masa aluia nu da roade pentru ca aia isi atrage singura necazurile vietii. Eu am avut parte de tot ce am gandit in creier, in timp am atras pana a devenit realitate

| RAY a răspuns:

Asta e alta gandire stupida, daca eu ma gandesc la vr Samsung o sa imi vina din cer direct la usa, daca muncesti, ai grija de bani, da o sa ai

Răspuns utilizator avertizat
| RAY a răspuns (pentru Joker3134):

M-a ajutat acel doc dar eu fiind rational am inteles ca totu e posibil daca faci ceva, nu daca astepti sa iti cada din cer, in anul ala am facut o mie de euro in 4 luni, acum in 3 saptamani 300 de euro, dar si risc mult, dar asta e viata, nu incerci nu castigi nimic, asa ca numai sta pe TPU si iesi din casa, eu am avut 90 kg si am iesit afara in plina iarna si am ramas la 75 si acum, pai corona 3 luni

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

In general da. Daca te gandesti la un lucru, transmiti asta subconstientului, el se indreapta spre acel lucru (studii, incercari, minciuni, dezvoltare sau orice alta forma) si incearca sa il obtina.

| mgtow a răspuns (pentru DoarBogdan):

Focalizand gandu si prin imaginatie il simti ca il ai se atrage incat ajunge in mainile tale, astia nu stiu misteru asta putini cunosc

| DoarBogdan a răspuns (pentru mgtow):

winking Recomand cartea "Puterea extraordinara a subconstientului tau" de Joseph Murphy.

| mgtow a răspuns (pentru Joker3134):

Daca gandesti numai la chestii benefice in viata ta accidentul ala nu se produce, se intampla cand esti trist toata ziua si ai numai negativitati in cap, unu iti da in cap sau te fura, femeia te dezamageste si accidentu se poate intampla

Da se intampla daca te gandesti si te focalizezi des pe asta, dar daca e trecator nu are nimic poate sa fie la nimereala

Au avul alte greutati in viata pesimisti din alte motive si au atras pe langa ele boala. Bogatii care no duc niciodata rau in viata gandesc numai la bine

| Frank51 a răspuns:

Cu siguranta da! Vibe-ul face tot. Evident nu poti modifica starea de sanatate a cuiva prin vibe.

| OldSoul a răspuns:

Legea atractiei functioneaza doar la nivelul propriei persoane.
Si nu pe partea materiala.
Gen, te gandesti ca esti mai increzator, mai sigur pe tine, mai relaxat in preajma oamenilor si in timp vei deveni asa.
In schimb...
Degeaba te gandesti tu ca esti cel mai mare milionar din lume daca stai in pat cu mana pe telecomanda.
Degeaba te gandesti ca o sa iti intalnesti adevarata iubire si ca o sa imbatranesti cu persoana respectiva daca tu nici macar nu incerci sa cunosti alte persoane.
Variantele astea din urma sunt niste iluzii care iti sunt vandute in ziua de azi la tot coltul, fie sa faci o accesare la un site, fie sa cumperi o carte.

"Deși gândurile noastre au tendința de a ne crea realitatea, ele nu sunt singurele cauze ale anumitor situații din viața noastră. Dacă gândirea noastră ar fi întotdeauna 100% responsabilă pentru realitatea noastră, atunci am obține întotdeauna exact ceea ce vrem, când o dorim. (Să recunoaștem, această noțiune este tocmai de aceea oamenii obsedează atât de mult de LOA.)

De asemenea, dacă gândirea noastră ar fi pe deplin responsabilă pentru realitatea noastră, atunci ori de câte ori ne gândim la gânduri negative, viețile noastre ar lua întotdeauna o întorsătură spre cel mai rău. Dar ați participat vreodată la un examen și v-ați gândit „Voi face teribil și nu voi reuși", dar mai târziu ați constatat că ați trecut și că ați făcut bine? Ai fost vreodată la un interviu de angajare și te-ai gândit „Sunt atât de nervos, o să scap asta" și te-ai imaginat aproape fără adăpost, dar ai primit un telefon care îți spune că ești angajat?

Faptul este că gândurile noastre nu sunt singurele responsabile pentru realitatea noastră. Vibrația noastră nu atrage întotdeauna experiențe care „se potrivesc cu aceasta". Altfel, oamenii plini de compasiune nu ar muri cu moarte oribile, iar oamenii cruzi nu ar trăi vieți fantastice.

Vrem cu disperare să facem ca Legea Atracției să explice totul în viață, deoarece ne face să ne simțim în siguranță și de parcă am fi în control. Acest lucru este de înțeles. Dar dacă vrem cu adevărat să experimentăm iubirea necondiționată și pacea interioară, trebuie să recunoaștem că există unele găuri în această teorie. Trebuie să găsim curajul de a ne elibera de idei care sunt inerent limitative."

| CodrutElian1990 a răspuns:

Uneori se intampla ceea ce gandesti, deoarece inspre acolo merg lucrurile. Adica tu gandesti logic ce se poate intampla. Dar si povestea drobului de sare poate fi adevarata. De aceea este proverbul romanesc: Paza buna trece primejdia mare (rea).