Auzi. te-am gasit din nou...THE END OF THE WORLD
noi ca oameni Sfarsitul lumii credem ca nu mai exista nici un om
Ce vrea sa zica 21 12 2012 este ca in acea zi este una in care va fi un tunami sau cutremur sau diferite... o zi la fel ca si cea cand a fost cutremur in HAITI. Asta inseamna ca sfarsitul lumii a inceput
Da eu nu cred in din astea... poti sati intrebi si profesorul de religie ...sa vina atunci sfarsitul ca sal vedem
Cum poti sa crezi aburelile alea
nimeni nu stie cand o sa fie sfarsitul doar D-zeu
si n-o sa fie in 2012 in anul 1000 toata lumea a crezut ca at o sa vina sfarsitul si dadeau bani bisericilor si erau speriati
in 06. 06. 06 au crezut again c-o sa fie sfarsitu si n-a fost n-o sa fie cand ne asteptam noi asta-i clar
Ai citit ceva de Nostradamus? Ştii măcar ce a scris Nostradamus? A scris o grămadă de catrene simbolice, fără absolut niciun înţeles aparent, iar acum fiecare deştept încearcă să le descifreze şi unuia mai deştept i-a venit ideea să zică că el a reuşit prin nu-ştiu-ce procedeu să citească şi a susţinut că Nostradamus a prezis sfârşitul... uite despre oamenii ca tine vorbeam că se tem fără ca măcar să se informeze...
Sunt sceptica, mereu o sa existe un sfarsit: 1995, 2000, 2008 sunt doar cateva exemple .
Nu cred ca a zis nimeni ca vine sfarsitul lumii! Se zice ca ceva se va intampla ceva care va schimba aproape total lumea, dar nu se specifica daca ceva rau sau bun...Cred ca avem probleme mult mai grave de care sa ne ingrijoram decat asta...
Salut florine.stii ceva sfarsitul lumii este pentru fiecare ins atunci cand moare.RESTUL SUNT NISTE TAMPENII, de ce? pentru ca toti tampitii de pe lumea asta vin cu fel de fel de bazaconii si tampenii si, dupa parerea mea sunt si mai multi tampiti care chiar cred aiurelile astea.