Eu nu cred
Cred ca ritualurile pe care le mai indeplinesc acum, in timpurile moderne, sunt mai mult pentru "intimidarea adversarului", tin de traditie si au rol ceremonial.
Despre altceva e vorba, dupa parerea mea, despre putere, influenta, bani, politica. Si nici asta nu e sigur, sunt multe legende in jurul masoneriei, teorii ale conspiratiei, aberatii scrise de tot felul de experti...
Totul se rezuma la bani si la coruptie. Aia mascheaza coruptia lor prin asa zisele ritualuri satanice. Prostii pentru copii care inca mai cred in zana maseluta!
Atunci de ce ai mai raspuns daca ai zis ca n-ai habar... (-_-)
Wtf
Plictiseala!
Http://www.nasul.tv/......ni-romani/
Eu cred din moment ce Apocalipsa este in desfasurare iar Anticristul are nevoie de adepti pentru a fi inscaunat.
Exista carti masonice unde arata clar ca ei se roaga lui Lucifer (atatia masoni din muzica i-au adus oda) sau draci precum Bafomet.
Nu stiu daca toate chestiile astea sunt aruncate (cum zice cineva aici), cat timp masoneria isi are originile acum sute de ani.
Nu stiu ce ii atat de greu de crezut. Au existat pagani de cand e lumea.
Vedeti ca exista si masoni care se prezinta a fi impotriva Noii Ordini Mondiale, dar de fapt ei fac munca pentru masonerie si doar prezinta, preamareste. Posibil cum e Leo Zagami. Sau nu. Spre deosebire de altii, americani, a parut mai onest.
Zagami vorbeste de Vatican. Nu stiu cat de adevarat este, dar exista preoti catolici (cu precadere din State cred) acuzati de homosexualitate, pedofilie, samd. DE ALTFEL, vezi ca in Danemarca, Marea Britanie si acum Norvegia, homosexualii au voie sa se casatoreasca in biserica. Deci preotii care au acceptat acest lucru, cum sunt altcumva decat masoni?