Da din tot sufletul cred, Iisus a murit pentru pacatele noastre ca noi sa fim mai usor izabaviti de diavol, inainte de acest lucru omul era mantuit foarte greu prin multe sacrificii. Din pacate in zilele noastre oamenii sunt din ce in ce mai rai si uita acest lucru ca acel Cineva a murit pentru ca noi toti sa ajungem mai usor in acel loc numit Rai. Cainta este un lucru maret si totodata foarte greu de indeplinit pentru multi dintre noi deoarece mandria este mai presus de orice existent tocmai de aceea a fost alungat Lucifer din Rai.
Flower, minunat raspunsul, si DA cu siguranta a existat, deoarece noi suntem pe acest pamant datorita lui...Nici eu nu sunt foarte credicioasa, adica mai lucrez duminicasi nu merg la biserica decat de PASTE si CRACIUNdar asta nu inseamna ca nu cred in DUMNEZEU si in Iisus... Zi de zi stiu ca ei sunt alaturi de noi...
In primul rand nu se scrie Isus ci Iisus cu dublu iDa cred ca a fost pe pamant si a murit pentru pacatele noastre si prin urmare noi trebuie sa ii fim recunoscatori pentru asta prin rugaciuni
Cred ca a existat Iisus pe pamant dar nu cred ca este fiul Lui D-zeu ceresc (propriu zis). Pentru ca Un D-zeu ceresc este infinit si nu are forma ca si noi El este Universul absolut. Iar Isus a spus ca: El este un om simplu, dar prin rugaciuni a reusit sa faca minuni, El a fost un geniu in convingerile Dumnezeesti.