Astrologia e o stiinta, unele lucruri sint documentate stiintific fara urma de indoiala (influenta ciclurilor lunii asupra vietii pe pamint, de exemplu), insa "Dumnezeu decide ceea ce o sa se intample"... aici ai cam dat-o cu bota in balta. Dumniedzo' fie nu exista in forma aia in care chiar i-ar pasa de ce se intimpla pe una dintre cele n miliarde de planete locuite din univers, fie e complet imbecil si nu vede cum isi bat joc astia cu religiile de imaginea lui. Asta cu soarta e o abordare foarte comoda pentru sclavi, saraci fara ambitie, lenesi. "Cine esti tu sa vrei mai mult? Daca dumniedzau a dat sa te nasti intr-o familie de saraci, atunci sarac o sa mori. Multumeste domnului ca... ceva."
Nu mai cred in d-astea, credeam acum ceva timp, vorba unui user de mai sus, pe pro tv eram bogat, iar pe antena 1 eram vai de capul meu!)
Este adevarat, nu se potrivesc mereu.
Mi-ai amintit de ceva. Era în ziar : Taurii vor avea noroc în weekendul ăsta. Şi în weekendul acela l-am primis pe Haki!
Putin, unele trasaturi comune par a fi la diferite zodii. In legatura cu viitorul, astrologia nu este o metoda prea buna de a vedea ce se va intampla, sunt alte metode care dau rezultate cu adevarat. Am vazut si am auzit prea multe pentru a mai putea fi vorba doar de simple coincidente. Oricum, eu cred ca nici astrele si nici Dumnezeu nu ne vor influenta prea mult, viitorul este mereu in schimbare, fiecare om in parte isi stabileste destinul prin actiunile sale.
Exact, Ninisor!
Mersi, Florișor! ♥
Ninisor & Florisor. S-au intalnit intr-o barca si au facut-o lata!
I-auzi, mi-ai amintit de învăţătoarea mea din clasa a - 4 -a, o chema Flori.
Era in genul meu?
Nu ştiu sigur.
Era aşa blândă, îmi amintesc că mi-a zis că sunt talentată la desen, şi scriu frumos, şi acum o iubesc!
''Era asa blanda'' neah, nu era in genul meu. la mine ai fi ramas corigenta!
Haa, eram şi eu micuţă, aveam 1.54 înălţime, nu îţi era milă de un copil aşa micuţ?
Conceptul de timp liniar de care vorbea Newton (timpul trece la fel peste tot în Univers, avem trecut, prezent şi viitor) este inca foarte raspandit in mentalitatea celor care au ramas in urma cu fizica.
Acest concept a fost înlocuit de timpul relativ a lui Einstein - practic spaţiul şi timpul sunt deformate de masa oricărui corp ceresc, iar simultaneitatea, duratele și ordinea cronologică a evenimentelor depind de observator.
Si totul devine posibil.
Dumnezeul biblic este doar o gluma proasta.
Exista cu siguranta o energie creatoare inteligenta pe undeva prin univers din care facem cu totii parte, dar este alta poveste.
Sincer eu nu cred in prostiile astea astrologice. Nu stiu cum citesc astrologii in stele sau unde pui mei se uita, dar toti astrologii spun horoscopul diferit.
Pe pro tv esti bogat, pe Antena 1 esti sarac, mai muti cateva canale si afli ca te casatoresti. Inchizi TV-ul, accesezi NET-ul si supriza : la horoscop scrie ca divortezi. In ziar ce gasesc... aaa, ca trebuie sa imi iau vacanta. Daca te iei mereu dupa horoscop cred ca adio job, adio casnicie, adio prieteni.
Exact! Raspunsul perfect! De exemplu cand mergeam sa citesc pe diferite site-uri, intr-o parte scria ca voi avea noroc, in alta parte ca nu ma descurc prea bine financiar.
Astrele de-deochiul sau cum se zice si toate chestiile astea sunt niste tampenii eu nu cred in ele, ideea e ca exista o forta supranaturala in speta ce numim noi Dumnezeu care ne dirijeaza ca pe niste marionete,
Sunt de aceeasi parere cu tine. Unele lucruri le cred, dar destinul ti.l mai faci si singur nu este tot scris in stele
Ai dreptate Dumnezeu decide.Eu consider ca astrele ne imfluenteaza putin, dar e mai mult vorba despre psihicul nostru pentru ca daca stim din inainte ce ne o sa se intample normal ca ni se va intampla.
In zodii e mai mult vorba de subconstientul nostru. Dar Dumnezeu are ultimul ''cuvant''!
Vai. te-am intrecut pe tine? Nu cred.
asasaasa întreabă: