Dacă te doare în c. de blestemele ei, nu te interesează și nu-ți pasă, nu pățești nimic.
Vor avea efect numai dacă ți-e frică și stai stresat. Ăsta e "mecanismul" blestemelor.
Deja am mai zis la cineva, trebuie sa repet pentru fiecare. Astea te afecteaza emotional numai cat timp te gandesti la ele. Ceva tot se intampla in jurul tau, dar ce ai tu in cap conteaza f mult. Cand crezi in ceva, iti concentrezi atentia pe lucrurile care au legatura cu credinta ta. Daca nu te gandesti la "ea", nu exista "ea" oricat de mult iti afecteaza realitatea fizica, fara gand nu o observi.
Dacă crezi in ele și le iei in seama da. Dacă nu, atunci nu te afectează cu nimic.
Eu cred în blesteme chiar cred cu adevărat fiindcă dacă ai făcut mult rău unui om nevinovat și acel om are inima curată și tea blestemat din toată inima cu lacrimi pe față și cu o durere mare in inima pe care nu o merita acel blestem te va prinde într-o zi pentrucă țiai bătut joc de o inima care nu merita să sufere Niciodată dar tu ai zdrobit inima ai Călcată inima aia în picioare pentru nimic și țiai bătut joc de o inima nevinovată și sincera cu adevărat dacă ai făcut rău unui așa om doar Dumnezeu te mai poate salva niciodată în viața asta dar niciodată sa nu-ți bați joc de o inima sincer și adevărat ca crede-mă nu ai idee ce păcat vei cară toată viața pe umeri Tai nu ai idei cât de mare este păcatul dacă te-ai legata de un suflet curată cu adevărat și o inima sincer și adevărată.
Mersi,nu vreau sa o mai iau la munca cu masina dimineata pentru ca vorbeste cu altii ca sunt prost, mincinos, am aflat de curand, este barfitoare, curioasa sa stie de viata mea.
Andreibrb1 întreabă: