Daca ai blestemat, atunci karma se intoarce si te loveste cand iti va fi mai bine tie, fiindca nimic nu trece prin univers, fara sa nu platesti.
Gandeste-te bine ce le doresti tu altora, ca universul iti da acelasi lucru inzecit si nu cred ca-ti va place acest lucru.
Unii il numesc blestem, altii gura spurcata, alti destin, karma sau cum vor sa-l numeasca, dar in viata totul se plateste!
Ce blestem? Hai sa fim seriosi. E clar ca omul asa e el, superficial si pune banii pe primul loc probabil.
Te blestem sa ai si tu simtul umorului de azi inainte.
Din ce in ce mai putin amuzante replicile tale. Nasol.
Eu cred ca esti doar invidios ca n-ai carisma si nu intelegi sarcasmul.
Deci,din ce am auzit și eu pe la preoți,blestemele se prind de capul celui vinovat,nu de capul celui nevinovat.
Adică dacă el chiar te-a făcut să suferi,acum cam suferă el,daca nu ar fi fost vinovat,cel mai probabil că ți se întorcea ție.
Deși poate par doar niste cuvinte spuse la nervi, blestemele pot avea repercusiuni de ambele părți,o dată că suferă persoana respectiva,și apoi tu.
De aceea,ar trebui evitate blestemele, pentru că blestemul la baza este modificarea logosului divin,adică decizi tu și nu Dumnezeu ce ar trebui sa se întâmple, iar acest lucru aduce și consecințele mai sus menționate!
Până la urmă, fiecare are dreptul la fericire, iar dacă nu mai găsește fericirea în tine, asta nu înseamnă că trebuie să blestemi acel om.Ce-ar mai fi daca ne-am blestema unii pe alții din nimicuri?
Când am făcut asta a fost după ce m-a inselat, agresat fizic, jignit, mințit etc.La nervi și la supărare spui multe.
Nu i-am purtat ranchiuna, a vrut 2 ani sa ne împăcat dar am refuzat.Dar am ținut legătura și l-am susținut pana si-a refăcut viata, după s-a facut pierdut.
Te blestem sa ti se inoade ouale!
Taci lupică, taci!
Sa iti creasca flocy in frunte, din ala carlionțați
Sigur nu cresc cum îi ai tu la cour
Daca as fi in couru gol afara si ar bate vantul ar flutura in toate partile
Aoleu,mai taie din el dă-l dreacu
Https://www.youtube.com/watch?v=tQ5Uwp-dB8g
Nu, ca am inceput de chelie si am in plan sa imi fac implant de par si ghici de unde iau!
Prefer sa n-am imaginație
De la COUR!
Da bravo, o să ai un păr...ca la aia afro
Esti invidios
Nu,chiar nu
Nu cred in karma sau blesteme! Eu sunt o persoana cu picioarele pe pământ de cele mai multe ori! Cred ca sunt doar coincidențe
Nu, nu cred. E o prostie inventata de oameni. Fiecare ia propriile decizii, fiecare are un destin, nu poti influenta viata cuiva spunand cateva cuvinte cu ura sau la nervi,
mip întreabă:
iintunericul întreabă:
teo530 întreabă:
Bogdan26071999 întreabă: