Cred în Dumnezeu cu toată inima și este de ajuns rău nu doresc nimănui sa vadă și sa trăiască.
Superstițiile devin reale atunci când credem in ele. Energia noastra le atrag.
Părerea mea ca studentă la psihologie.
Alea is povesti, is oameni care numa rau au facut si nu li s-a intors absolut nimic inapoi.
Cei care patesac asa, pur su simplu au fost coincidente.Pt ca omul nu este perfect, poate gresi, de asemenea orice om in general ajunge la un mom dat in anumite situati si de astea in care el sa pateasca ceva rau, asa se intampla minunea sau efectul ce spui.
Oamenii is diferiti, la toate capitolele, iar cu cit is mai multi, cu atit posibilitatea sa intilnesti un om rau e mai mare, atit tu ca om bun, cit si ala ca om rau sa intalneasca el la rindul lui omul rau care sa-i faca necazuri.
Daca bati pe cineva, chiar daca iti creezi acea stare negativa, se intoarce impotriva ta cum? Starea aia negativa, ce anume sa faca? Sa fii tu cu gandul la aia ca l-ai bautut pe careva, si sa calci intr-o groapa si sa-ti rupi picioru, tot ce se poate.
Chestia este ca daca deja ai mustarri de constiinta ca l-ai batut pe careva, aia arata ca nu esti un om rau, sau chioar atit de rau.
Sa se intimple ce am spus mai sus, se poate intimkpla si cand esti bucuros, cand ai o bucurie, cand esti indragostit, sa te gindesti la acel lucru si sa calci in groapa aia sa iti rupi picioru
Dupa cum observi daca e sa patesti ceva, patesti nu din cauza ca ai facut rau sau bine cuiva, patesti din cauza ta, din cauza neatentiei tale.
Da. Tot ce faci ți se întoarce și tie la un moment dat. Încearcă sa faci doar bine sau dacă nu poți face bine măcar încearcă sa nu faci rău. Ce tie nu-ți place, altuia nu-i face!
Da, cred in efecul bumerangului si in karma, fiindca am vazut de prea multe ori in viata cum s-a intors si a lovit pe cei care au facut rau.
Este o lege nescrisa a naturii, care iti plateste cu aceeasi moneda.