| lulugabi a întrebat:

Voi credeti in fantome? Ati vazut vrodata una?

67 răspunsuri:
| gabitu12 a răspuns:

Normal! ca nu exista.

| Valentyn22 a răspuns:

Nu cred si nu am vazut dar ar fi tare daca as vedea una.

| Vladimir315 a răspuns:

Nu

| nicolici a răspuns:

Fantomele sunt numai la desene si in fimelaughing

| raulbalaur a răspuns:

Fantomele sunt o creatie a omului. Ele nu exista!
Omul o iventat toate porcariile astea cu fantome, varcolaci etc.

| vali1985 a răspuns:

Fantomele sunt niste minciuni.

| andreigroza19 a răspuns:

Nu cred in ele..Am vazut... un preot facea video cu telefonul mobil cand mergea cu un taxi in timp ce doua lumini albe urcau spre cer dintr-o casa in care a murit cineva..Straniu.

| afrodita3333 a răspuns:

Fiecare dintre noi a trecut sau v-a trece printr-o intamplare mai cidata ''paranormala''sa zicem dar, nimeni nu v-a sti cu adevarat in viata asta daca aceste creaturi gen:fantome, varcolaci, vampiri exista.Asa ca cine stie...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fantomele sunt inventii pentru a speria copiii. Cel putin eu asa stiam.

| helen45132 a răspuns:

Eu cred și sunt absolut convinsă de acest lucru, însă nu sunt de părere că sunt fantome rele și mai știu eu cum, ca atare nu se prea numesc ele ''fantome /stafii'' ci spirite. Spiritul fiecarui om neliniștit se află printre noi-muritorii, noi neobservând aceasta. Știu la sigur că o persoană acuș va începe cu ''fetițo, dacă n-ai ce face mai bine nu scrie nebunii'', dar nu, îmi va păsa puțin ce vor spune că oricum eu voi crede în spirite, ele mereu au existat, numai oamenii au spirite, animalele nu. Și deja tu poți crede ce mintea ta dorește să creadă, eu mi-am spus părerea, succes în continuarewinking

| KevinAnthony a răspuns:

Nu, nu cred în fantome, şi nici nu am văzut vreodată una! O fantomă este o fiinţă ireală, imaginară.

| Muwz a răspuns:

Normal! Nu exista, dar cine stie...
Ar fii tare si infricosator in acelasi timp daca as vedea una. Funda?

| Dayana12345 a răspuns:

Eu am vazut chipul bunicii mele, plin de sange pe tavan, la 0 zi dupa inmormantare!

| ღLiFeHaSMeAiNgღ a răspuns:

Nu exista asa ceva...si normal ca nici nu cred in asa ceva!

| JasonMcCann a răspuns:

Eu as vrea sa stiu ce va povestea. Imi poti trimite un mesaj.

| lulugabi explică:

Deci pe o strada din Bucuresti de langa Gara De Nord doua pisici negre ies dintr-un zid si trec strada si intra in celalalt.Multi oameni au vazut asta. Ce credeti?

| acvilasurprinzatoare112 a răspuns:

Credetima nebuna complet, dar eu cred, pentru ca am la tara o casa in care se aud zgomote si intr-o noapte eram singra, vruiam sa iau ceva de acolo si am simtit ca cineva a pus mana pe umarul meu, nu am mai avut curaj sa ma misc sau sa mai clipesc, dar nu am vazut niciodata una.Cred ca spiretele oamenilor morti ramna in locurile unde au murit, dar nu cred toate tampeniile ale ca fantomele lasa nu stiu ce chesti in urma lor si alte din astea.

| lulugabi explică (pentru Dayana12345):

Si apoi a disparut?

| Dayana12345 a răspuns:

Dar cand te gandesti asa, nu crezi, dar dupa ce ti se intampla, mori de frica la toate sunetele pe care le auzi, si-ti imaginezi tot felul de chestii! Pana cand nu am vazut fata bunicii nu credeam, dar acum nu mai sunt asa sigura! Cauta pe internet, si acolo sunt diferite filmulete in care apar "fantome", unele chiar par reale, dar altele sunt facute pe calculator!

| Dayana12345 a răspuns (pentru lulugabi):

Pai. s-a intamplat cam asa: Am venit de la inmormantarea ei, dupa un timp m-am culcat, si dimineata deschid calculatorul, incep sa ma joc.Pe la 9-10 ma duc sa mananc; ok pana aici! Cand ma intorc ma pun pe scaun si imi prind parul in coada, stau cu capul aplecat si ma uit in tavan, ca sa mi-l prind, si ditrodata apare in reflexia chipului ei pe candelabrul transparent! Ma-m speriat ingrozitar, am inchis repede ochii, am pus mana pe ei, am iesit din camera, am inchis usa, si peste 15 minute cand mi-am facut curaj sa intru, nu mai era acolo, dar am vazut o pata de sange pe masa! Acum nu ma mai sperii, pentru ca ma gandesc ca sunt doar iluzii, dar atunci... aveam aproape 7 ani! Multi oameni nu ma cred, spun ca inventez, dar eu stiu ce am vazut!

| Hombre a răspuns:

Chipul acela pe care l-ai vazut era mecla lui harciog, cand bea vodka bantuie prin case parasite.laughing

| alxp a răspuns:

Eu cred ca exista, dar nu mi s-a intamplat niciodata sa vad una. daca noi nu le vedem asta nu inseamna ca nu exista. Si cazurile din Fenomene stranii de pe Discovery channel? De ce sunt prezentate daca fantomele nu exista?

| Dayana12345 a răspuns (pentru lulugabi):

Cred ca mint! Fntome poate, da pisici fantome mai putin!

| Hombre a răspuns:

Nu exista fantome.

Pai daca a fost numai iluzie dc ai gasit sange pe masa?
Nu i-ai spus mamei tale? sau la cineva

Dar nu sunt fantome. Pisici adevarate dar eu ma intreb cum pot intra in perete.Sau poate locul acela este blestemat

| TheGodOfWar a răspuns:

Fantomele exista! S-a intamplat asa: Eram la tara la o casa veche unde a locuitt un ucigas. Poate unii dintre voi va intrebati ce am cautat acolo. Ucigasul acela era bunicul meu. Din totdeauna m-a urat. Nestiind ca el era ucigas am intrat singuri in casa seara. Parintii mei erau afara. Se luase curentul. Atunci, de-odata sa aprins lumina. I-am vazut fata si am vrut sa plec dar ceva invizibil ma tinea. Mi-a bagat cutitul in spate si... a doua zi eram la spital. Mi-am revenit. Acum ma simt bine. Dar niciodata nu voi uita ce mi s-a intamplat si niciodata nu voi mai intra in casa aia!

| ateuNEGATIV a răspuns:

Nu, e doar in imaginatia oameniilor ca multe altele

| ateuNEGATIV a răspuns (pentru TheGodOfWar):

Auto sugestia ai asociat acel fenomen cu o fantoma daca credeai in vampiri ai fi spus ca a fost vampiri, credinta ta in supranatural sia creat senzatia ca ceva supranatural a fost daca erai spetic nu credeai in de astea

| ateuNEGATIV a răspuns (pentru andreigroza19):

Acel fenomen are o explicatie daca iesi noaptea pe o strada cu blocuri mari si te uiti intre cladiri luna isi va parea mare daca te uiti in alt loc cu case mici isi va aparea mai mica ciudat nu? nu uita nu ochii vad si creierul creaza imaginea pe care o vezi

Întrebări similare