| ioanacoruga4567 a întrebat:

Voi credeți în faptul că în viitor vom avea cu toții cipuri implantate in mână sau mai știu eu unde? laughing Mie îmi vine să rad sincer când aud oameni spunând stupizenia asta. Și da, știu că scrie in Biblie lucrul ăsta, dar mie mi se pare că unii oameni sunt mult prea egoiști și cred în toate prostiile pe care le văd sau le aud. Și cred în Dumnezeu, dar nu cred în absolut tot ce scrie in Biblie. Voi ce părere aveți?

3 răspunsuri:
| siriusblack98 a răspuns:

Avansarea tehnologica este in plina expansiune iar un ''upgrade'' adus oamenilor ca si fiinte biologice nu iese deloc din discutie. Banuiesc ca stii ca animalelor li se pun cipuri pentru localizare de ani de zile la veterinar. De ce ti se pare asa de imposibil o procedura asemanatoare pentru o fiinta umana? Sunt interese in lumea asta care nu se rezuma doar la bani. ''mie mi se pare că unii oameni sunt mult prea egoiști și cred în toate prostiile pe care le văd sau le aud'' Ce treaba are egoismul cu ce crede o anumita patura sociala? Egoismul e una, convingerile reprezinta altceva. In ce priveste Biblia, eu unul nu am citit-o. Multe arhaisme, regionalisme si chestii care pe mine chiar ma plictisesc. In mare parte stiu despre ce este vorba din rezumate si reconstructii lecturate pe internet. La o adica mai mult sau mai putin ce scrie acolo se cam potriveste totusi cu realitatea actuala. Boli, dusmanie intre oameni, razboaie si altele.

| LoveSleep a răspuns:

Exista o multime de teorii ale conspiratiei si tu ai ales sa nu o crezi pe cea mai posibila dintre toate.
Ai cip în cardul de la banca.
Ce ti se pare atat de deplasat sa il ai direct in mana ca sa nu-ti mai porti cardurile dupa tine?

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Ai citit "Origini" de Dan Brown? Probabil ca nu, daca totusi pui intrebarea intr-un asa fel. Daca esti curioasa de ce este acolo, poti sa o citestiwinking (vezi ca este groasa).

In viitor lumea o sa fie acaparata de tehnologie, iar pentru a ne face viata mai usoara (si posibil mai rea in acelasi timp) o sa se ajunga si la astfel de lucruri. Dar hai sa nu zicem implementate, mai bine zis convietuind alaturi de tehnologie.

Acum, referitor la cea de-a doua parte, ce treaba are cu Biblia si alte teorii? Adica... nu este o teorie. Este bun faptul ca tu crezi in Dumnezeu si te felicit si mai ales ca contesti anumite lucruri si ca te indoiesti de ele, asta inseamna ca vrei sa descoperi mai mult. Insa aceste doua lucruri in sinea lor, nu se prea leaga.

Numai bine! ^_^