Eu cred numai in ce ghiceste Carmen
Fata asta chiar are talent
Carmen sunt fana ta
M-a luat una pe strada, cu ghicitul cu papagalul. Ce zicea (biletelul) : Te vei marita cu un baiat Dragos, si vei muri la 70 de ani -eu inca-l astept pe Dragos "eram si eu mai mica, m-a prostit aia".
Eu in nici un caz nu voi afirma ca as crede in ''ghicit'' dar este adevarat ca uneori din curiozitate si daca avem ocazia indraznim sa facem acest lucru.
Ghicitul nu este o ocupatie decat de amuzament in casa.Viitorul adevarat nu ti-l poate prevedea nimeni.Doar tu, ajutata de parinti si prieteni, poti pune umarul la construirea lui.
Nu cred in practicile oculte, prefer sa ma incred in "misterul destinului" mai degraba si sa las lucrurile sa se intample in mod firesc, daca as cunoaste viitorul, probabil ca as incerca sa-l schimb si asta mi-ar dauna. Deci nu, nu cred, in mod cert!
Pana acum doi ani nu credeam.
Dar atunci fosta mea soacra)
mia ghicit in cafea si tot ce a zis s-a intamplat
deci cred
Da gicitul la nimereala ma batea gandul de cateva ori sa dau pa la o piranda din asta mai veche in arta cetitului in carti si-n palma, da m-am razgandit si asta datorandu-se faptului ca ori n-am avut curaj ori tipic mie mi-a fost sila)... oricum ce mi-ar zice nu as crede pentru inceput decat 5 la suta daca in timp s-ar adeverii macar o propozitie din ce-mi zice ea at ar creste procentu increderii mele in ce zice ea la 50 % mai mult as zice ca e nimereala
Cand eram mai mica am fost la o doamna care era profesoara de romana dar a locuit multi multi ani in cartierul tiganesc unde a invatat tainele divinatiei.
Mi-a spus ca am culoarea aurei indigo, ca numarul meu este 11 si ca voi face lucruri mari in viata- atunci ma cunoscuse si mi-a spus pe ce data sunt nascuta, ce ascendent am si mi-a descris intocmai personalitatea.
Asta este impotriva Bibliei dar eu cred in asa ceva.
Cateodata cred cateodata nu
la unu chiar eu gicit o tiganaca mai demult, eu ghicit si chiar asa so intamplat
Sincer NU
e o prostie.
ce rost are sa iti vezii viitorul...soarta se poate schimba oricand.
Ghicesc in carti de tarot, Ghicit in carti, normale si cafea. Doamna Elena (Românca), inzestrata cu har, clarviziune, capacitati si perceptii extrasenzoriale, Fac previziuni, ghicesc in tarot, in carti normale si cafea, etc.+100 Lei consultatia; Bucuresti tel. O72O792463