Ahahahah !
La 13 ani sunt la faza cu iubirea adevarata. Momentan nu, abia suntem oarecum sa zicem impreuna.
Iubirea adevarata exista, am iubit si eu 'adevarat' la viata mea si cate nu vor urma!
Iubirea are ca scop reproducerea umana hai sa nu o dam in chesti lacrimogene,da am iubit doar ca nu mi-am dus scopul pana la sfarsit din fericire pentru mine si pentru umanitate, din moment ce am iubit da cred, da am iubit si adevarat, am fost pacalit din cauza mea pentru ca aveam asteptari ireale de la alte persoane,omul nu e facut sa stea cu cineva o viata,omul e divers in toate,se vede asta in toate domeniile, omul e ca oricare animal o vreme e multumit cu ce are apoi vrea altceva, aceasta a vrea altceva de fapt ne conduce viata pentru ca se elibereaza serotina, endrofine in creier etc ne da un scop sa mergem inainte in viata, eu personal cred ca a crede ca x e fidel cu tine e un vis care nici nu are o legatura cu umanitatea
Da. Dar se gaseste greu. Si mda nu se poate spune ca am fost pacalit. Mai de graba eu am fost dezamagit de mine ca m-am increzut in ea...
Se găseşte tare greu.
Eu am fost păcălită de unu, cred că ţi-am zis de ăla care se folosea de mine.
Ah, da, mi-ai amintit!
Da, dar eu îl iubeam şi el nu, şi avea şi 1.65, duhh... )))))))))))))))))
Peste 1.70. Reguli stricte, vreau frumuseţe, înălţime, deşteptăciune, amuzament, într-o persoană.
Da, am fost pacalit in trecut, cu fostele... si da iubesc cu adevarat si iubesc prea mult pentru un baiat.
Şi eu iubesc mult, eu când mă ataşez de cineva se formează o legătură specială, şi aşa ajung la iubire!
Eu ma si atasez repede, si incep sa iubesc tare inca din prima luna. Iubirea la mine creste pe zi ce trece tot mai mult. La fel si gelozia. Este cam mare la mine .
Ilincutza20 întreabă:
alinutzaa2 întreabă:
Alexandra_3484 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Liana5001 întreabă: