Nu numai ca mi-s-a intamplat lucruri paranormale, dar am si puterea aia "puternic intuitiv, sau ceva de genu.Acest lucru afirma ca am intodeauna dreptate, trebuie doar sa privesti lucrurile putin din perspectiva mea, ca sa iti dai seama .Nu acum serios sa nu zici ca glumesc chiar cred si nu e de gluma cu asta.Este vorba de energiile oamenilor, iar uni oameni se nasc cu abilitatea de a simti energiile oamenilor... ceva in genu "Hei ce te uiti asa la mine omul ala sigur iti simte energia si nu este multumit de ea.
Paranormalul nu trebuie contestat desi nu poate fi explicat stiintific.Magia, in schimb, este o sarlatanie.
Da Chear Cred In Fantome, Demoni Etc.:-s.Si Pana Acum Nu Cred Ca Mi Sa Intamplat Ceva Paranormal Da Nici Nu As Vrea.
Peace!
In magie nu stiu ce sa zic totusi magia este prcatic o invocatie a demonilor! in schimb in spirite dah! cred ma rog nu vreau sa ti se para ca aiurez dar treaiesc cu unul in casa pentru mine totul e obisnuit e foarte stresant de asemenea mereu da cu lucruripe jos si vb foarte foarte serios sa nu crezi ca glumesc! dar nu stiu e bland cred ca e unul bun
1tocmai deeaia nu il fac sa plece deci chiar vb foarte foarte serios