Hmmmmm.eu am o prietena si ea se jeneaza cand e in preajmma mea,. adica cand o intreaba vreo persoana cu cine e acasa, ea nu spune ca a ii cu mine, dar spune ca ii cu o verishoara.:-(
Sh mai am una care tine la mine, dar ma vb pe la spate, adica se ride de mine.etc. credeti ca is prieteni adevaratzi, nu?;-( asa am zis si eu
Da! Eu cred in prieteni, in vindecarea adusa de lacrimi si rasete, in legaturile formate din incredere si adevar. Cred in puterea mainii ce o strange pe alta in clipe de durere.
Sigur ca da! Prietenii adevarati sunt acei oameni pe care te poti baza, pe care ii cunosti de ceva timp, pentru ca nu poti sp ca ti-e prieten adevarat o persoana pe care o cunosti de 2 luni. Un prieten adevarat il cunosti deoare ce el ti a fost aproape cand ti a fost mai greu, dar si cand ti-a fost mai bine.Cu un prieten adevarat ai trecut prin multe! Aici se potriveste:"Prietenul adevarat, la nevoie se cunoaste!"
Rezolutia mea pentru anul 2010 a fost sa incetez sa ma mai imbat cu apa chioara.Pana acum am esuat la fiecare incercare
Prieteni? Nu mai sunt nici macar oameni