| Miirena a întrebat:

Voi credeți în tarot și în cititul cărților? Dar în zodii? Și de ce se spune că e magie neagră și are legătură cu necuratul?

6 răspunsuri:
| thealchemist a răspuns:

Da, cred in toate astea, dar pe de alta parte totul e relativ.
nici zodia si nici tarotul nu arata totul, ci doar o directie generala, o tendinta, nu le poti lua in serios 100%, plus ca trebuie interpretate ca sa te ajute intr-o problema specifica.

| Holiday a răspuns:

Daca tarotul si zodiile ar fi avut vreo relevanta, ar fi devenit stiinta. Ceea ce nu este cazul. Singura stiinta legata de ele este aceea de a face bani pe seama credulilor.

| VoidEternal a răspuns:

Nope si nope.

| LordCristobal a răspuns:

In tarot si cititul cartilor ni cred deloc.
In zodie cred in proportie de 30 la suta.Fiecare zodie are trasaturi de personalitate care se reflecta si in realitate.
Dar nu cred in genul ala de chestii gen,, maine o sa fie o zi proasta pentru berbecii sau sagetatorii o sa faca multi bani".
Citisem intr-o carte ca starea noastra de spirit depinde si de modul in care constelatiile se misca in raport cu pozitia fata soare sau luna.Cat adevar e in treaba asta, nu stih fe sa zic.
Dar nu e bine sa fii ancorat in zodii, tu ca persoana te poti schimba oricand chiar daca sa zicem nu ai o zodie foarte buna.
Magia neagra e oarecum conectata cu Necuratul intrucat sunt foarte multe energii negative din cauza blestemelor sau a descantecelor in timpul ritualelor.
Dar daca crezi in Dumnezeu si ai sufletul curat esti pazit oricand de magie neagra.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu.
Nu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mie mi-a zis o clarvăzătoare că cineva se răzbună pe mine pentru că I.am făcut o nedreptate și așa este...