Eu cred că poți schimba orice în viața ta din momentul în care îți „forțezi" gândurile de a fi pozitive, de a fi tu optimist și de a crede în tine în primul rând.
Nu mă lua în nume de rău, dar chiar dacă există vrăji, ritualuri de dragoste și orice altceva, care ar mai fi farmecul de a fi cu persoana respectivă? Da, poate o perioadă de timp ai fi foarte fericit că ești cu persoana pe care tu o iubești, iubirea ta pentru ea vine de la sine, dar iubirea ei? Iubirea ei vine de la sine? Nu. Practic ea nu te-ar iubi pentru cine ești tu, ea te-ar iubi datorită „vrăjii" pe care tu i-ai făcut-o.
Acum la final de răspuns, nu mai bine ai găsi un om care să te iubească sincer și frumos?
1. Da.
2. Da.
3.Da.
4. Da.
Doar că interpretarea care o dau nu este cea tradițională.
Farmece prin felicitare?
Da, nu numai prin felicitare, prin orice. De unde vin farnecele? Din iubire.
Eh
Functioneaza cand stai pe langa persoana sa te observe si te bagi in seama. (atat de simpla e viata)
Nu! Acum serios, în loc să intri în discuție cu persoana respectivă, să vorbești cu ea și să încerci să formezi o legătură, te-ai gândit că ar fi mai bine să citești naiba știe ce dubioșenii de pe net, nu? Crede-mă, dacă era atât de simplu să îți faci o iubită, nu mai eram eu "forever alone"!
Nu am incercat. Cei care fac asta vor numai ca banii din buzunarul tau sa treaca in buzunarul lor. In asta consta vraja lor si in nimic altceva
sorinelu15 întreabă:
Pufo întreabă:
MadaAwwr întreabă: