Nu sunt de acord cu prima.Nu e nevoie sa nu mai vad o persoana pentru a o purta mereu in sufletul meu.In general pastrez lucrurile bune ale unui om cu care hai sa zicem nu mai am relatii atat de bune
Totul in viata e trecator.Adevarat.Suntem niste calatori care alearga nu merg. Unde? Spre moarte
Depinde de relaţie şi de vârstă. Unei relaţii platonice nu i se poate aplica. Dacă este vorba de pasiune, atunci cu siguranţă lipsa prezenţei fizice duce la suferinţă, duce la dorinţa uneori inconştientă de a rezolva acel lucru prin înlocuirea lui în final.
O dragoste adevărată, care nu este bazată pe acea atracţie carnală, va putea dura o viaţă.
Suntem trecători întradevăr dar avem în noi şi o picătură de veşnicie.
E adevarat. Dar uneori se uita mai greu si trece mai tarziu. Nu poti face din asta un suport pentru un comportament iresponsabil. Nici chiar sa sari dintr-o barca in alta, ca deh, totul e trecator si o sa il uiti oricum. Mai iei o pauza, te mai racoresti. Trebuie sa lasi timpul sa isi face efectul. Intelegi?
1)in prima cu ochii:daca e ce am priceput eu, adica daca cineva nu te mai vede te uita, nu prea cred.asta depinde de caracterul fiecaruia si de parerea pe care i-o lasi.
2)e trecator, cum zicea si o melodie ''Tu nu vezi ce vad eu, prea ocupat sa faci bani
Si cand ai strans cat ti-ai dorit vezi ca nu mai ai ani''asta m-a impresionat foarte tare.
totul trece, dar nu se uita.singurul lucru ce este adevarat este ca frumusetea e trecatoare dar frumusetea sufleteasca nu.
crissu
Georgiana16v întreabă: