| rebela a întrebat:

Voi credeti in zicala:Ochi care nu se vad se uita sau totul in viata e trecator? Eu da voi ce ziceti si de ce?

Răspuns Câştigător
| Razvan a răspuns:

Nu sunt de acord cu prima.Nu e nevoie sa nu mai vad o persoana pentru a o purta mereu in sufletul meu.In general pastrez lucrurile bune ale unui om cu care hai sa zicem nu mai am relatii atat de bune
Totul in viata e trecator.Adevarat.Suntem niste calatori care alearga nu merg. Unde? Spre moartewinking

7 răspunsuri:
| Arthur a răspuns:

Depinde de relaţie şi de vârstă. Unei relaţii platonice nu i se poate aplica. Dacă este vorba de pasiune, atunci cu siguranţă lipsa prezenţei fizice duce la suferinţă, duce la dorinţa uneori inconştientă de a rezolva acel lucru prin înlocuirea lui în final.
O dragoste adevărată, care nu este bazată pe acea atracţie carnală, va putea dura o viaţă.
Suntem trecători întradevăr dar avem în noi şi o picătură de veşnicie.

cristacheceliute
| cristacheceliute a răspuns:

E adevarat. Dar uneori se uita mai greu si trece mai tarziu. Nu poti face din asta un suport pentru un comportament iresponsabil. Nici chiar sa sari dintr-o barca in alta, ca deh, totul e trecator si o sa il uiti oricum. Mai iei o pauza, te mai racoresti. Trebuie sa lasi timpul sa isi face efectul. Intelegi?winking

| criss:) a răspuns:

1)in prima cu ochii:daca e ce am priceput eu, adica daca cineva nu te mai vede te uita, nu prea cred.asta depinde de caracterul fiecaruia si de parerea pe care i-o lasi.
2)e trecator, cum zicea si o melodie ''Tu nu vezi ce vad eu, prea ocupat sa faci bani
Si cand ai strans cat ti-ai dorit vezi ca nu mai ai ani''asta m-a impresionat foarte tare.happy
totul trece, dar nu se uita.singurul lucru ce este adevarat este ca frumusetea e trecatoare dar frumusetea sufleteasca nu.

crissuhappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In "ochii care nu se vad, se uita"cred, dar sunt si mici exceptii.
In"totul in viata e trecator" doar in unele cazuri(tinerete, frumusete, moda)winking.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu da, complicata psihologie pentru o seara de sambata.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Chiar daca la inceput, tindem sa credem ca nu-i asa, timpul ne dovedeste contrariul. Da, ochii care nu se vad se uita si, da, totul in viata este trecator. Relatiile interumane se bazeaza pe contact, fizic sau vizual. Fara contact, orice relatie dispare in timp.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Orice inceput are un sfarsit. Asa cum ochii se pot privi din diferite unghiuri, asa si uitarea va difera de la persoana la persoana, privire la privire.