Nu, nu cred.
Mi se pare o porcarie.Ca sa-ti dau exemplu, in loc sa te uiti la zodia ta (sa zicem ca esti pesti) urmareste alta zodie.Vei vedea ca ti se potrivesc la fel de bine si alte zodii.Totul tine de "ala bala por." (nimereala).
Parerea mea.
Nu,sunt niste porcarii si niste minciuni ordinare din care Neti isi castiga painea.
Buna
Eu sincer..NUUUU
Nu ma las condus si nu imi traiesc viata dupa spusele unora.
O zi frumoasa sa ai
Hai sa-ti spun ceva despre horoscopul din reviste.O prietena a lucrat la o revista, si povestea ca colegul care se ocupa de horoscop intreba pe fiecare cum vor sa le mearga ca sa aiba ce scrie
Chiar zilele trecut la zodia mea, pesti au ''prezis'' ca veti avea mai multi bani in perioada care urmeaza, chair asa este sunt cu banutii un pic pe +
Bă,împarţi aceeaşi zodie cu încă ~580 mil de oameni. Zodiile sunt o vrăjeală ieftină.
Bună.
Ceea ce spui nu este logic.Cum am mai spus într-un comentariu de mai jos, împarţi aceeaşi zodie cu înca 580 de mil de oameni.Şi dacă astrologia este o "ştiinţa', de ce diferă prostiile pe care le debitează horoscopurile?
Pa, pa.
Să știi că da, când vine vorba de personalitate și una alta, nu cu cititul in stele și vaaai mâine ți se intâmplă ceva rău.
Buna.
Poate vrei sa faci si o demonstratie a ecuatiei tale?!
Pa, pa.
7 mld /12~580mil.Şi...apropo,care este zodiacul corect, cel european, indian sau chinezesc? Dacă treaba asta-i o ştiinţă, ar trebui sa aibă ceva chestii fixe.
Da.cred in zodii, dar nu si in horoscop si toate prostiile pe care le prezic unii si altii. cel putin apoximativ 90 % din ceea ce se spune despre zodia mea mi se potriveste... si asta ma face sa-mi fi dorit sa a nasc in alta zodie, dar nha..asta e.si am intalnit persoane asemenea. o seara faina!
In zodii, da. Am vazut ca ce scrie la zodia mea, in general cam asa e.
Dar in horoscopul de zi cu zi, nu prea.
Ce zodie esti?
Da! Dar asta este o ştiinţă foarte încurcată. Ca să înţelegi astrologia trebuie să citeşti foarte bine oamenii. De aia multe persoane nu îşi bat capul. Sunt oameni care se pricep atât de bine încât pot spune zodia unei persoane cu care au vorbit câteva minute.