| Miruna0909 a întrebat:

Voi credeti in zodii, sau sunt niste prostii create de niste idioti mai mult sau mai putin ateiști? Ce părere aveți de persoanele care vă ia cu teoriile aste? "Tu ești din zodia x, înseamna ca esti nu stiu cum". Sunt persoane intelgiente?

9 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Este o pseudo știință. Cad în plasa ei și persoane inteligente.

| busoiedy144 a răspuns (pentru sadrian46):

Domnule sadrian, am cunoscut multi oameni cu puteri telepatice care citesc ganduri? si eu fac exerctii de autocontrol, la primul nivel citesti ganduri deja? eu fac exercitiul asta sa fiu in prezent, zici in gand iti dai comanda ce urmeaza sa faci, antreneaza funnctia motorie, dar de ce nu vorbeste nimeni de ea? daca stiu psihologii, stiu clientii, gasesti si pe net exercitii de control ce e asa wow de nu vorbeste nimeni de ea? ce doar nu faci puscarie in calitate de client daca vorbesti despre asta, si nu e ciudat sa stii ca nu ai intimitate? daca cineva se baga in viata ta intima nu te poti duce la politie?

| wrestling200723 a răspuns (pentru sadrian46):

La interogatoriu, psihologii,evident ca aia chiar au treaba cu telepatia, de ce spanac nu se prind daca x e criminalul? sa fim seriosi e imposibil sa nu aiba telepatie psihologii aia, hai ca la noi in Romania e cum e, cu pile, cu relatii, dar in afara ma indoiesc ca nu sunt oameni priceputi.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Cred, de amuzament.
Persoanele cu care ajung la discutii de genul "esti zodia X, inseamna ca esti..." sunt de obicei gagicute, iar ala e doar un pretext sa o dai in flirt cu ele.
Adica sunt ritualuri idioate, populare printre "ateisti". Sunt sigur ca la tine la manastire e mult mai buna viata.

| johnnny123 a răspuns:

"Voi credeti in zodii, sau sunt niste prostii create de niste idioti mai mult sau mai putin ateiști?"

Sunt foarte curios ce treabă are ateismul cu astrologia.
Ateii se remarcă tocmai prin faptul că nu acceptă să creadă lucruri pentru care nu există dovezi solide. De ce ar crea ateii astrologia?

| VoidEternal a răspuns:

Ai nimerit-o bine pe asta cu ateii. E fix pe dos.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu cred în compatibilitatea între zodii, dar cred puțin în zodiac.

| andreeaeml1200 a răspuns:

Toti credulii sunt influențați de tâmpeniile astea. Oameni făra creier, decat să vorbesti cu unu care chiar se lasa influentat de zodii, mai bine vorbesti cu peretele sau cu câinele

| painecuzahar a răspuns:

Ateii nu cred in nimic supranatural. Crestinii sunt cei care fac ping pong intre zei, vrajitoare, talismane, luna de pe cer etc