Romania e o societate toxica,uracioasa,singurul job fiind barfa,judecata, critica, nu sa faca ceva cu viata lor, confrunti realitatea si devi mai rece cu toti, te adaptezi
Asta este specific narcisistilor, sa se creada mai destepti decat ceilalti si sa incerce sa manipuleze pe toti cei slabi, din jurul lui, pe care i poate manipula si controla, facandu-i sa se simta inferiori lui, slabi, constnat zicandu-le ca au gresit, ca nu sunteti capabili, ca orice ai face nu vei face niciodata mai bine ca el samd.
Poti face un singur lucru: FUGIIIIII!
Fugi mancand pamantul si uita de existenta lui, ca nimic bun sau fericit, nu se poate consolida intr-o relatie cu un narcisist, dimpotriva, te trage in jos, te baga in depresie, te subestimeaza si te face sa te simti ultimul om, chiar si atunci cand nu ai facut nimic rau, doar pentru ca el se simte nemultumit in anumite zile.
Mă rog, eu nu vorbeam de relație, ci mai mult de cunoscuți și neamuri. Dar da, experiența asta am avut-o eu și așa am simțit trăind lângă acești oameni. Nu zic că poate n-au spus și adevărul, vizându-mi defectele, însă am simțit fix ce am scris mai sus. Mi-au călcat defectele în picioare, arătându-mi cât de down sunt eu, iar când am găsit minime soluții să mă ridic, tot ei mi-au spus că nu am făcut bine, că trebuia altfel. Orice aș face, în viziunea lor nu sunt bine.
Pai elimina-i din viata ta, ca oricum nu este normal si nici sanatos sa accepti un narcisist care te pune tot timpul jos, indiferent ca-i ruda sau prieten, elimina-l din viata ta, ca de asa oameni nu ai nevoie.
Cipi1212 întreabă: