| Kate1828 a întrebat:

Voi cum ați reușit să vă maturizați?

Răspuns Câştigător
| literallythesamebruh a răspuns:

Prin experiențele nasoale pe care le-am trăit până la vârsta mea actuală. Acesta nu ar trebui să fie un prim pas în procesul maturizării, însă poate lăsa în urmă lecții de viață importante.

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cu ajutorul experienței.

| Apokales a răspuns:

Am trecut prin diferite experiente de viata, prin grele incercari. Nu te maturizezi daca nu dai de greu.

| MuatafaonurContInchisDeTot a răspuns:

Nu sunt matur. Sunt conștient de asta. Da cu siguranță va veni și acel moment în viața mea în care voi ajunge la maturitatea deplină. Uneori sunt copilăros uneori sunt Asumat și iau decizi pe care să nu afecteze viața nimănui sa fie toată lumea bine și în siguranță experiența mea de viață ma învățat fiu un om asumat un om sincer un om loiali un om conștient de deciziile pe care le ia și le face fără sa afecteze viața nimănui și îmi asum totul orice decizie pe care o iau și orice fac îmi asum până la capăt și dacă greșesc îmi asum și îmi recunosc faptele și greșeala făcută nu aleg sa fug nu aleg sa ma ascund și sa mint și sa ocolesc problemele căci știu ca ele vor veni inevitabil și sunt pregăti să-le fac față ori cât de mari ari fi și de dureroase și mar da de pământ ma voi ridic și voi continua să-le fac față fără să-le ocolesc și sa fug de ele.

Răspuns utilizator avertizat