Pune bucăţele de brocoli, de conopidă, de morcovi, cartofi si ce mai vrei tu să fiarbă în aburi (stii tu, vas din ăla în care e apă jos si ele stau deasupra pe o sită). Când sunt fierte, răstoarnă-le pe o farfurie în care era o bucăţică de unt, presară sare si stoarce pesta ele lămâie.
Si discutăm după.
Cu gura.
Revenind la seriozitate: brocoli este un soi de conopida si se poate folosi in orice mancare in loc de conopida.
Exista si multe retete dedicate cu brocoli (doar trebuie sa dai o simpla cautare).
Poc.
Coafă!
Eu nu pot sa-l mananc, nu ma gandisem sa-l pisez sa-l strecor prin alte feluri de mancare.
Eu de curând l-am fiert, l-am tăiat bucăți și l-am pus într-o oala cu paste fierte, smântână, pui și ciuperci prăjite și a fost foarte bun.
În supa/ciorba, fiert ca și garnitura la anumite fripturi și uneori crud dar daca-l mânci crud trebuie sa-l lași la înmuiat și sa-l speli bine.La fel și conopida.Conopida are un plus ca poate fi murata dar de broccoli murat nu am auzit.