Daca ai vointa poti. Pentru ca eu de fel gatesc si de dulce foarte mult si de sarat, mi-a fost de fel greu sa renunt la dulciurile facute de mine, dar mi-am impus ca trebuie sa le las deoparte ca astfel nu pot face nimic.
Eu cu dieta hipocalorica/low-carb intr-o saptamana am dat jos deja 3 kg. In plus de asta la dieta pe care o tin, se pot prepara si prajituri de casa cu indulcitori. Este cea mai simpla dieta de pana acum pe care o duc cu bine pana acum.
Am citit intr-un articol, ca daca nu iti poti stapani pofta, schimba-ti altfel stilul de viata, si apoi nu o sa iti mai fie pofta. De exemplu mananca des si putin, iar intre fa sport.
Daca ti-e pofta de dulce, mananca un mar. Insa daca vrei sa slabesti mananca doar legume fierte, aburite, coapte. Chiar daca consumi odata carne sau ceva, nu-i nimic strasnic atat timp cat e fiarta. Si in genere straduite sa mananci doar fiert. Tatal meu asa a slabit si de colesterol marit a scapat.
Atunci tine dieta ca modelele, un mar si 2 litri de apa pe zi.
Ooooh. glumeam si eu.
Eu incerc sa ma ingras, nu sa slabesc Daca vrei sa slabesti e mult mai simplu, putina mancare, mananca sanatos, hidrateaza-te si fai sport.Si cu dulciurile e mai greu sa renunti, o data sau de doua ori pe satamana nu cred ca strica.Sincer cred ca e imposibil sa nu mananci ceva dulce din cand in cand.Si cum reusesc unii sa tina dieta/regim? Vointa.
AvalohAlyn întreabă: