| RobertG101 a întrebat:

Voi cum reusiti sa tineti dieta/regim? Eu incerc sa renunt la dulciuri dar nu prea reusesc, o zi din saptamana asta am mancat o bucatica de prajitura
in alta putina inghetata... oricum n-am mai mancat dulce de multe zile dar am mancat prajeli in doua zile si nu au fost facute de mine, in curand voi avea bucataria renovata si abia atunci va incepe adevaratul regim pentru mine. Voi ce mai mancati ca sa slabiti?

9 răspunsuri:
| MihaelaDart a răspuns:

Daca ai vointa poti. Pentru ca eu de fel gatesc si de dulce foarte mult si de sarat, mi-a fost de fel greu sa renunt la dulciurile facute de mine, dar mi-am impus ca trebuie sa le las deoparte ca astfel nu pot face nimic.
Eu cu dieta hipocalorica/low-carb intr-o saptamana am dat jos deja 3 kg. In plus de asta la dieta pe care o tin, se pot prepara si prajituri de casa cu indulcitori. Este cea mai simpla dieta de pana acum pe care o duc cu bine pana acum.

| Cinevacatoatalumea a răspuns:

Am citit intr-un articol, ca daca nu iti poti stapani pofta, schimba-ti altfel stilul de viata, si apoi nu o sa iti mai fie pofta. De exemplu mananca des si putin, iar intre fa sport.

| 393Dan a răspuns:

Daca ti-e pofta de dulce, mananca un mar. Insa daca vrei sa slabesti mananca doar legume fierte, aburite, coapte. Chiar daca consumi odata carne sau ceva, nu-i nimic strasnic atat timp cat e fiarta. Si in genere straduite sa mananci doar fiert. Tatal meu asa a slabit si de colesterol marit a scapat.

Răspuns utilizator avertizat
| 393Dan a răspuns (pentru RobertG101):

Atunci tine dieta ca modelele, un mar si 2 litri de apa pe zi.

| 393Dan a răspuns (pentru RobertG101):

Ooooh. glumeam si eu.

| En3Rgi a răspuns:

Eu incerc sa ma ingras, nu sa slabesc laughing Daca vrei sa slabesti e mult mai simplu, putina mancare, mananca sanatos, hidrateaza-te si fai sport.Si cu dulciurile e mai greu sa renunti, o data sau de doua ori pe satamana nu cred ca strica.Sincer cred ca e imposibil sa nu mananci ceva dulce din cand in cand.Si cum reusesc unii sa tina dieta/regim? Vointa.