| Cinevacatoatalumea a întrebat:

Voi cum scrieti? De ce de mici suntem obligati sa scriem caligrafic?

61 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Foarte rar scriu cu mana, scriu tot cum am scris si in scoala

| Drimmero a răspuns:

Scriu ok, dar cand ma grabesc nu se intelege nimic, uneori nici eu nu imi inteleg literele, fac r-ulc a s-ul ))))

| anonim_4396 a răspuns (pentru Drimmero):

Dap. Eu. Eu si restul site/ului laughing

| Drimmero a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu cumva tie iti place de ea si ma pui pe mine tap ispasitor pentru a-ti manca tie lucrul asta?

S-a si gasit cine sa ceara creativitate, cand din 3 postari la adresa mea, 4 sunt despre Flori.

| T0T a răspuns:

Scriu foarte urât din punctul unora de vedere. Unii spun că scriu în arabă, alții în maiașă. Unii mă numeau faraon.

| Clorox a răspuns:

Scriu chiar foarte frumos... Asa mi s-a zis.

| GoldenZenith a răspuns:

Scriu drăguț, litere de mana amestecate cu cele de tipar, dar se vede ok si, mai ales, e citeț laughing

| Cinevacatoatalumea explică (pentru GoldenZenith):

Eu doar literele mari le fac de tipar.

| Mihailescu_Valeriu_1953 a răspuns:

Intelegi scrisul medicilor? nu?! fii convinsa ca nici majoritatea medicilot nu-ti inteleg suferintele, pentru ca sunt foarte egoisti si plini de infumurare. un scris caligrafic te ajuta, indirect, sa si vorbesti/rostesti corect ce gandesti!

| Superior a răspuns:

Pe tastatura scriu romane si nu obosesc. Aceasta propozitie a fost scrisa in 2, 98 secunde.
De mana la al doilea rand vreau sa ma culc.

| Yaesmin a răspuns:

De când eram scriam urat.Profesorii îmi ziceau că am scris de doctor.Colegii mei când își făceau scutiri false mă puneau pe mine să bag un scris din ăla de doctor.Nimeni nu putea scrie așa urat ca mine.La școală îmi stiloul ca să scriu frumos ca ma depunctează la teste dacă scriu urat.sad

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De mic toti din familia mea credeau ca o sa devin doctor la cat de urat scriu. Iti dai seama

| Cinevacatoatalumea explică (pentru anonim_4396):

Eu le-am zis ca ma fac doctor, deci exersez scrisul. laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am avut noroc, habar nu am de unde dar m-am pricopsit cu un scris caligrafic. De ce suntem obligați?! Pentru că, neam de latini, cică.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In niciun caz caligraficlaughingdestul de ok cred, cel putin cand nu ma grabesc

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am două scrisuri. Dintr-a 7-a până în a 8-a țin minte că eram disperată să mi-l schimb că era prea inestetic al meu, aşa că l-am schimbat.Iar acum am scris de tipar, pentru că ăsta-mi place şi este uşor de-nțeles (pentru mine, nu mă interesa dacă este uşor de înțeles pentru alții sau nu).

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Scriu foarte frumos. Fiecare cuvant parca ar fi o semnatura facuta cu mana stanga. day dreaming

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

.uit'aşe
http://imgur.com/9EVXw30

| m1dn1gh7 a răspuns:

Cam labartat, dar citet.

| Arthiom a răspuns:

Dintr-o conventie prosteasca inventata de nu stiu cine. Daca e sa analizam scrisul unora care urla la cei mici sa scrie caligrafic atunci ar trebui trasi in teapa din cauza greselilor. Ce rost are sa scrii caligrafic in special atunci cand de cele mai multe ori tu este acela care va trebui sa citeasca si sa inteleaga ce a scris. Daca e vreo scrisoare sau cerere oficiala etc etc atunci da, te mai stradui sa scrii mai ingrijit, dar altfel nu are rost. Daca ar fi scrierea caligrafica asa de importanta, atunci de ce majoritatea medicilor scriu extrem de urat si dezordonat? Eu inteleg ca s-au saturat de atatia ani de invatat si scris dar intr-un domeniu unde ce scrie pe reteta trebuie inteles pe deplin deoarece sanatatea sau viata pacientului depinde de ea presupun ca logic ar fi sa se straduie sa scrie frumos macar atunci. Deci daca astia nu scriu caligrafic noi de ce sa scriem?
Inca ceva, scrisul asta frumos difera de la om la om, eu zic ca scriu cat de cat "citet si lizibil" dar nu e chiar caligrafic, si cand eram mic toti ma bateau la cap sa fac literele asa cum se fac si alte prostii pe cand la ei literele m n u si aratau la fel, iar daca erau scrise intr-un cuvant nu intelegeai ce era acolo.

| Teffan a răspuns:

Urat.
Invatatoarea ma batea pentru ca nu scriam frumos, bunicul ma ameninta ca numai vorbeste cu mine daca nu scriu "t" caligrafic.

Nici ca mi-a pasat.

| syd2 a răspuns (pentru Teffan):

Tu esti greiN >?

| anonim_4396 a răspuns (pentru syd2):

"Tot" e grey, nu Klon rolling on the floor

Ce mai cunosti tu lumea pe aici

Daca nu tii capul doar sa nu iti ploua in gat, inveti in timp sa recunosti persoanele. gen tu. Poti sa schimbi de 100x avatarul si nick./ul ca tot te recunosc dupa moartea ta dupa fotbal. " tuseste Si flori, tuseste ".

| Cinevacatoatalumea explică (pentru Teffan):

Si la mine la fel. Acum le fac in ciuda, ca nu mai au ce sa-mi faca. haha
Scrisul meu difera in functie de cum ma simt, cu ce scriu, unde scriu, si de ce scriu. La scoala sau cand imi fac temele scriu mereu urat (ma multumesc cu faptul ca se poate citi), iar cand scriu pentru mine in timpul liber scriu mai frumos(nici caligrafic, dar e mare diferenta).

Eu sunt de recunoscut, ma dau de gol cand vine vorba de fotbal si ma aprind pentru ca asa sunt eu.

Hai c-ai stricat-o acolo cu Flori, putea sa sune bine afirmatia ta/

| GoldenZenith a răspuns (pentru Drimmero):

Cuplul anului!

Ti se pare tie. Mie mi se pare perfectbatting eyelashes

| Drimmero a răspuns (pentru GoldenZenith):

Niciodata nu o sa intelegeti faptul ca nu am avut nimic de-a face cu ea!

| T0T a răspuns (pentru Drimmero):

Florentina ți-a picat cu tronc? Nu mai visa la ea.

| anonim_4396 a răspuns (pentru T0T):

E de domeniul trecutului slabanoaga aia materialista. Acum are alta feblete

| T0T a răspuns (pentru anonim_4396):

Aia era mai slăbănoagă ca Denisa Manelista în ultimele ei zile. Pe mine mă sperie când îi văd pozele.

Lasa Drim, eu empatizez cu tine! Îți înțeleg suferința in totalitatebatting eyelashes vrei sa vorbim despre cat de devastat ai fost?

Eu ma mir si acum ca isi pune poze cu ea laughing.

Mai e pe site? Eu nu am mai văzut-o. Oricum mă avea blocat.

A intrat de recent sa faca misto de Ray ca a facut./o prefacuta si dupa a plecat din nou. Poate e in alta vacanta platita de "taticu" sau prostalaul care cica il are pe post de iubit.

Eu nu înțeleg ce poți vedea la aia. Absolut nicio calitate nu văd, nici fizică, nici comportamentală. Să accepte unul să îi dea bani sau ceva(așa cum își dorea ea de la iubiți). Mai ales că dacă ăla are bani de ce nu își găsește pe una calumea. Nu pot înțelege.

Una din multele mistere ale lumii, presupun.

| RAY a răspuns (pentru T0T):

Macar ai ce vedea, un schelet in viata

| Drimmero a răspuns (pentru T0T):

Aveti chef de mistouri de genul? Da,, am fost lesinat dupa ea... serios acum, voi chiar va credeti?

Tocmai ca nu vreau sa-mi aduc aminte de acel trecut sumbru, care inca urla in memoria mea si ma face sa ma simt naspa, si asa le am pe ale mele, nu mai pune sare pe rana)))

Doar sleahta creata de tine crede asta.

Ah ah ah, mereu spui chestia asta. Nu ma atrage nimic la o ratata crescuta in puf ca ea. Baga si tu ceva nou, fii mai creativ ce naiba.

Pai nu pot scrie despre noua ta feblete ca s/ar supara pe mine dupa...

Nu te-ai schimbat deloc...

sad eu voiam să te ajut. Mă duc să plâng acum.

Https://www.google.it/......ps?/search

Nici cu cel mai puternic ajutor psihologic nu as putea sa trec peste, e un trac prea mare pentru ce pot eu duce!

| Habbsha a răspuns:

Scriu de parcă aştern puricei pe foaie, foarte mic.

| Speed99 a răspuns (pentru Habbsha):

Draguuuță, ca intotdeauna. smug

| Habbsha a răspuns (pentru Speed99):

Ce treabă are scrisul cu asta? laughing

| Speed99 a răspuns (pentru Habbsha):

Pentru ca scrii micut si dragut, "puricei". puppy dog eyes

| Habbsha a răspuns (pentru Speed99):

Aștept poză cu scrisul tău, dacă tot ai adus vorbabatting eyelashes

| Anngela a răspuns:

Cat nu ma grabesc scriu frumos dar cand scriu repede
( ca ma alearga cineva : )) scriu super urat si toata lumea care imi vede scrisul atunti spune scrie mai frumos. Nu suntem obligati dar nu ne dam seama de ce trebuie asa si noi ne ascultam doar parintii; ) dar nu spune Cinevacatoatalumea ca nu ne ajuta. Caci dupa aia suntem mandri de ce am facut!

| Idontunderstand a răspuns:

Eu pot spune că am un scris ok, şi după părerea altora, chiar frumos. Dar felul în care ţin pixul lasă de dorit. Pentru că eu nu ţin pixul în mână precum îl ţin ceilalţi.

| Cinevacatoatalumea explică (pentru Idontunderstand):

Eu am o colega care tine pixul intre degetul mare si cel aratator intr-un fel. Asa il tii si tu?

| Idontunderstand a răspuns (pentru Cinevacatoatalumea):

Păi, cam aşa, dar mă folosesc şi de cel mijlociu, dar şi de inelar (ştiu, ciudat laughing )