| RAY a întrebat:

Voi cum stati cu autocontrolul? Va puteti stapani poftele de dulce? Cum reusiti?

4 răspunsuri:
| JetBlueJet a răspuns:

Pai ma gandesc ca-i prea lung drumul pana la magazin...sau ca trebuie sa dau bani pe el/ea.
Intr-o zi cand eram la bunica gasisem un fel de cutie in care erau niste "bomboane"(Nu stiu exact cum se numesc dar aratau ca niste pastile mici si albe) extrem de dulci pentru cafea si credeam ca-s bune si cand am bagat un in gura nu mai stiam cum sa scap de gustul ala intens. Iar cand vreau dulce ~Dar vreau sa ma abtin~ ma gandesc la gustul bomboanei si imi piere si pofta de mancare. *A da si ca sa ma amuz...le-am mai dat si altora chestii dintr-alea dulci rau* laughing

| Sofer a răspuns:

Pai cand nu vad prin casa ca am ciocolata nu mi-e pofta dar si cand vad pe cineva ca mananca, hop si eu imi iau ceva dulce.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Off,deci nu cred ca e bine sa primesti sfaturi de la mine pe tema asta happy dulciurile sunt mica mea bucurie de peste zi-indiferent ca e vorba de ceva de la magazin(la magazin nu prea mai ajung uneori din cauza lenii happy )
Dar prgatesc adesea cate ceva "home made" happy gen:salam de biscuiti, cornuleti... yammy happy

NOname
| NOname a răspuns:

La capitolul "voinţă" stau destul de bine. Dacă mi-am impus ceva, aşa rămâne!
Dar oricum, mâncând fructe în fiecare dimineaţă, de dulciuri din comerţ aproape niciodată nu mi se face poftă. Organismul meu nu mi le cere. Primeşte toţi nutrienţii şi toată energia din mâncarea bazată pe plante şi nu îi e foame de junk-food.