Buna!
O persoana orgolioasa este o persoana increzatoare, mandra, puternica, bine infipta cu picioarele pe pamant dar este si o persoana foarte incapatanata care nu accepta alte pareri decat pe ale sale.Tocmai de aceea de multe ori persoanele orgolioase intra in conflicte mult mai repede si mai des.
Te pup!
Aici iti dau dreptate! M-am regasit in descrierea ta.
Am un orgoliu mare, cat sa-mi ajunga toata viata.
E normal sa te simti naspa uneori, ca nu poti sa faci nici macar un compromis amarat din cauza lui.Dar cu timpul te obisnuiesti...
E bine sa fii orgolios, dar stii cum se spune..."Ce-i prea mult, strica."
N-am cum să am sentimente negative pentru că nu mi-am călcat niciodată pe orgoliu.
Ţin mult la orgoliul meu.
Orgoliul este rădăcina tuturor relelor, dar în anumite momente este bine să-l foloseşti pentru că te ajută să-ţi păstrezi stima de sine.Toate sentimentele au rostul lor, fie că sunt negative sau pozitive.Trebuie doar să existe o limită.Ce e folosit în exces, poate fi dăunător.
Sunt o persoană foarte orgolioasă,s-a întâmplat de câteva ori să-mi calc pe orgoliu,dar pentru foarte puţine persoane. Dacă mă gândesc acum,a fost cam degeaba.
Şi da,cred că e okei să fii orgolios, dar nu e prea okei să exagerezi cu asta. Dar nu+mi pasă, eu nu mă schimb. Şi oricum, încă o dată nu ştiu dacă o să-mi calc pe orgoliu pentru cineva, nu se merită.
Nustiucesanune întreabă: