Nu prea reușesc nici eu,nu suport oamenii falși,sifonari și barfitori,chiar mă întreb și eu ce job sa îmi caut sa nu mai dau de colegi,sa fiu al naiba daca nu toți sunt aproape la fel la caracter niste prefăcuți care de abia așteaptă să scape de tine prin orice metoda,nu sunt toți așa dar eu in majoritatea cazurilor am dat peste lichele, prima data am stat cu una la masa la discuții și după m-am distanțat de ea m-am dus singur la o altă masă îmi era lehamite de ea. Ei sunt falși și de aia reușesc să își joace bine rolul, pe fata îți zâmbesc la spate te bârfesc îți vine să ii bagi la abator
Te tii tare dar daca ai multe pe cap dacă te tot enervează te poți îmbolnăvi, cred că trebuie să descoperi o metoda inovatoare sa ii duci tu la exasperare psihică, sa ii faci cu capul altfel nu ai șanse, ca sa se întâmple toate astea trebuie sa te intelegi tu bine cu colegii și să faci cumva sa o discreditezi daca îți dă teroare sa faci cumva sa pici tu de victima.
Pe la fata zambesc si pe la spate barfesc si doare sa vezi pe fetele lor acel zambet fals si pervers.
Așa e lumea nu avem ce să facem, suferă doar omul bun.