Multi prefera fetele mici de inaltime. Nu ai niciun motiv sa regreti ca nu esti mai inalta.
Sunt tot fata, si am 1m50 .
Singurele frustrări pe care le am sunt legate de pantalonii pe care mi i-as dori sa mi cumpăr dar stau aiurea pe mine fiind prea lungi.Sau de faptul ca port 33, maxim 34 la picior și nu pot sa imi iau chiar orce pantofi vreau.
În rest nu ma simt urata și nici mai prejos ca altele ce sunt mai înalte.Am avut relații la viata mea și am și în prezent.Am fost și sunt plăcută atât de bărbați cât și de femei.Nu se ferește nimeni de mine pe strada și nici nu aud mistouri la adresa mea.Cand eram mai mica mai făceau unii glumite, dar nu erau jignitoare ci mai mult drăgălașe ca sunt micuța, ca sunt cât o papusica și chestii de genul asta.
Deci nu am avut complexe.Pe mine ma complexat mai mult de-a lungul timpului forma corpului (ce e moștenită nu e vina mea), dar a trecut și asta ca am aproape 30 de ani acum, am alte griji.
Daca inaltimea e singura ta problema atunci iti spun ca multi barbati (printre care si eu) prefera femeile mici de inaltime, o inaltime mica spre medie accentueaza feminitatea pe langa alte aspecte, nu prea ne plac femeile inalte. Ca sunt 2-3 care se uita dupa ele e altceva dar majoritatea preferam minioane.
Eu unul n-am insecuritati legate de fizicul meu, l-am acceptat asa cum e si daca e cazul il voi imbunatati, mie unul imi place fata mea si corpul meu.
Mihaela23_2814 întreabă:
nyoentox2002 întreabă:
robertmarius114 întreabă: