| SilentRain a întrebat:

Voi cum treceti peste teama de esec?

7 răspunsuri:
| AvalohAlyn a răspuns:

Nu prea trec peste aceasta tea, asta e problema.

| sierra1 a răspuns:

Odată și odată trebuie să invingi și tu!

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Acceptand esecul.
Nu prea ma tem de el.
Cantaresc situatia inainte. Daca esecul ar fi grav, iar castigul banal, nu ma bag. Daca esecul e banal, nu imi pasa de el.
Daca esecul ar fi grav, dar castigul merita riscul, fac in asa fel incat sa nu fie esec.

| Freya1 a răspuns:

Nu treci decat daca iti iese ce ai de facut.Cel putin la mine asa e.
Daca am o problema nu ma astept ca maine poimaine o sa fie totul perfect ca asta e vrajeala, mereu cand iti merge ceva bine altceva se strica asa ca in momentul in care reusesti bucurate, iar daca nu reorienteazate.

| mentholinks a răspuns:

Sunt obisnuit cu esecul. Nu-mi mai este frica de el.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu am crezut niciodată ca am sa eșuez in ceea ce mi-am propus.

| Yee a răspuns:

Yee(Salut)!
"Fix cand esti gata sa sari in groapa crezand ca vei intra in cea mai mare incurcatura din viata ta, de asemena ca totul va fi un esec, se va rade de tine, de vei demoraliza si nu te vei mai putea suporta nici tu pe tine insuti pentru greseala facuta. Cand toate aceste sentimente te vor cuprinde si iti vor da goluri in piept, burta sau suflet, te vor face sa tremuri si sa te balbai in fata provocarii finale... elibereaza-ti mintea, nu te gandi nici macar la succes, fa ce ai degand sa faci de parca ai face ceva natural, ceva ce iti vine usor si firesc ca si cum te-ai pune sa scrii ceva pe un caiet, un gand, o sarcina, o scurta povestioara, strangeti curajul in inima si ignoranta sanatoasa in minte si pe toti Popandaii, ai de spus 3 repici amarate la inceput!"

(discutia dintre doi frati la serbarea celui mai mic, de sfarsit de an)

Întrebări similare