Îi păstrez pe cei care sunt mulțumit de ei. Pentr cei care merită fac și eu ce pot ca să-i ajut, așa îi păstrez.
Prieteni îți faci până la o anumită vârstă,daca ai voie bineînțeles,in funcție de anumite criterii bine definite pentru fiecare în parte,cât despre păstrat e mai greu, odată ce ai un loc de muncă viață a cam luat sfârșit, mergi dimineața te întorci seara, prietenii la fel, și se pierde încet încet totul
Pai ii aleg dupa caracter si dupa compatibilitate discutii si pasiuni, pastrarea se face de la sine, nu facem nimic special, ne intelegem si asa ramanem.
Nu am prieteni, Nu imi fac si nu ii păstrez.
Ultima oara cand mi-am facut o prietena a fost in liceu.M-am băgat cu ea in seama vazand-o mai timidă iar după ore am condus-o intr-o plimbare până la autobuz (era din alt oras).Asa am schimbat numerele de telefon si am inceput sa iesim impreuna.
Ne-am păstrat una pe alt ieșind frecvent si sutinandu-ne.
Se întâmplă de la sine, dacă simpatia este reciproca continui sa discuți sa ieși cu acele persoane. Trebuie sa existe și chimie între prieteni și sa aibă și caracter sa te poți baza pe ei, în timp ajungi sa i cunoști destul de bine
Ca o persoană să ajungă la stadiul de prieten trebuie să avem în comun ceva anume.Altfel dacă eu sunt să zicem profesor cum ar fi să fiu prieten cu o dansatoare într-un club de noapte? Nu mi-ar păsa de ceea ce spun oamenii, dar ce exemplu aș mai fi eu atunci ca profesor pentru acei copii.Ca să fiu prieten cu cineva trebuie să împărtășim aceleași principii și valori.Restul sunt colegi de școală, de muncă, vecini.De păstrat nu prea îi poți păstra.Eu dacă sunt căsătorit cum programul de lucru în ziua de azi nu ne mai permite să fim împreună și să ne bucurăm cât mai mult posibil, au ajuns cuplurile să fie în propria casă ca la un hotel, vin acasă doar să doarmă.Și atunci când am timp liber de ce să mi-l petrec cu prietenii, când normal ar fi să mi-l dedic soției și copiilor.
Cum ii aleg? E f simplu. Daca avem mentalitate cat mai asemanatoare devenim prieteni si de pastrat de obicei nu prea ai cum sa ii pastrezi, adica ei raman langa tine ( daca nu cumva sunt pe interes ) pana viata ii desparte de tine, adica daca sunt nevoiti sa plece in alta tara, daca isi face familie e mai ocupat si nu mai puteti interactiona etc.
sînziana24 întreabă: