| chiftelutacrocanta a întrebat:

Voi cum va distrati cand n-aveti bani? aveti acea doza de fericire fara bani deloc?

Răspuns Câştigător
| Anonimuserr a răspuns:

Banii nu aduc fericirea.
Te poți distra uitându-te la filme comedii, la seriale sau chemând niște preieteni acasă sau vorbind cu ei pe net glumind.
Sunt multe modalități de a te distra.

Răspuns utilizator avertizat
| Foxyyyy a răspuns (pentru chiftelutacrocanta):

Daca banii nu aduc fericire,mi poti da mie pe toti laughing). Glumesc,evident. Banii iti asigura traiul necesar,fara ei nu poti face prea multe, stai afara cat stai, dar ai nevoie de locuinta, haine, mancare etc. Pt astea ai nevoie de bani.

14 răspunsuri:
| Th3AbSinTh3 a răspuns:

Timp petrecut cu prietenii, nu trebuie sa mergem intr-un bar/club neaparat

cele mai frumoase seri cu ei sunt petrecute afara, indiferent de anotimp

plimbari cu bicicleta si cam orice sport, inot, fotbal

| RAY a răspuns:

E pe naiba nu aduc fericirea doar ipocriti spun asta, banii sunt dumnezeu pe lumea asta, rar cand n-am banii atunci ma simt aiurea

| Foxyyyy a răspuns (pentru RAY):

De ipocriti e plina lumea, unii sa stii ca se consoleaza asa si prefera sa nu produca nici un leu, ca da domne, cum sa fim noi fericiti cu banii in buzunar laughing).

| RAY a răspuns (pentru Foxyyyy):

Corect asa e, daca banii nu aduc fericirea de ce mergi la lucru? fara banii nu ai un acoperis omule, mancare, haine fara banii esti un zero barat da nu aduc fericirea, eu sunt fericit cand e la mine sunt 25 de grade si afara e minus 15 asta ca exemplu, eu ma simt fercit cand am banii

Cei ce zic asta, in general sunt intretinuti ori de parinti ori de altcineva, si nu simt ce importanta si ce valoare au lucrurile ..sau cum e fara ele!

| RAY a răspuns (pentru Foxyyyy):

Na nu putem judeca ca vom fi gratare vesnice, asta e

Gratare rolling on the floor)))

| Doub a răspuns:

Tot ce am nevoie pentru a mă distra sunt persoanele dragi. Da, în marea majoritate a timpului sunt cu capul în nori, zâmbesc, râd, sunt fericită şi fără să am bani.

| Sociopat a răspuns:

Noh. Mereu am bani macar de-o bere sa ies cu prietenii.

| drogh a răspuns:

Banii sunt mijlocul perfect pentru satisfacerea poftelor, dar persoana potrivită e cea care te face să te simţi cu adevărat fericit.

| Cameliapantiru a răspuns:

Da ma pot distra foarte bine si fara bani, de fapt, 80% din momentele frumoase petreute de mine nu pesuun niciun cost material. Pot petrece clipe minunate cu familia mea, cu prietenii apropiati, ne putem plimba in parc, admirand coloritul minunat al toamnei si lasandu-ne fetele mangaiate de razele soarelui autumnal, iar suviele de par dezordonat de vant, ne putem impartasi, unii altora, visurile I emotiile noastre, ne putem bucura ca suntem impreuna, ca ne iubim si ne intelegem, putem purta discutii interesante, putem depana amintiri, putem face planuri de viitor etc. Plus ca poti citi, fara sa cheltui un ban macar, o multime de cartiminunate (imprumutate de la biblioteca sau e la prieteni, poti merge la concerte in aer liber, se gaseste oricand ceva interesant si frumos de facut
Pe de alta parte, banii sunt necesari nu pentru a-I investi in distractii, ci pentru a-ti asigura existenta, a-ti achita factrile, a-ti umpara mancare, meicamente, haine, incaltaminte etc, lucruri abslut necesare pentru un trai decent si echilibrat.

Întrebări similare