Nu ai cum sa obtii o piele fina in zona intima, degeaba te chinui.Parul ala are un rol foarte clar, mai ok este sa il lasi acolo, poti sa folosesti foarfeca sau ce aparat vrei, cat sa nu fie stufos, ci ingrijit, trimmed, cum se zice.Iar daca vrei sa iti incerci nocorul cu lama trebuie sa cumperi aparat reutilizabil la care se schimba lamele, astfel rezultatul va fi mai pe masura asteptarilor tale.Cel putin pe picioare, crede-ma ca va fi a game changer.
Alea de unica folosinta sunt niste porcarii, lamele se tocesc imediat, se infunda cu par si nu merg curatate decent.In final
trebuie sa le arunci cu totul, bani aruncati in vant.Un set de lame normale e cativa lei si iesi mult mai bine pe termen lung la aspectul financiar. Apoi mai sunt si alte metode, poti merge la salon daca vrei sa te tina ceva mai mult, alegi ceara, insa poate fi extrem de dureros (fiecare persoana simte diferit durerea, unii mai mult, altii mai putin). Bafta!
Eu lamele le-am luat să mă rad pe față, și am zis că poate mă pot rade și în zona intimă sau pe picioare! un big mă ține și 2-3 luni că nu am barba deasă
Pe fata si in zona intima parul e mai dur.Deci dupa 2 utilizari deja lama incepe sa se toceasca, dupa a treia sau a patra folosire ar cam trebui schimbata.Si nu-i chiar igienic sa folosesti pentru tot corpul.
Pe fața la mine mă dau și 3 luni cu lama că tot taie că nu am par des pe față mai mult am mustață și cioc
Ok atunci, tu stii cel mai bine cum e in cazul tau, acum.Probabil cu varsta se va inaspri si pe fata.
Cind tai parul, te va intepa, pentru ca parul taiat este normal sa zgirie, asta cand creste. Parul taiat nu are virful neted, nu-i rotunjit, este taiat, deci are margini si de aia te inteapa.
Daca smulgi parul, atunci el va creste cu virful neted, nu te va intepa, dar tot inconfortabil te vei simtit, pentru ca te va deranja acei pori, se vor irita si ce se mai intampla acolo.
Sa smulgi parul din zonele intime nu te vad bine deloc, asa ca cea mai recomandata metoda este sa tai.
Daca ai "mararul" destul de mare, atunci tai cu masina de tuns, ceva mai mica decat aia de tuns, ceva un trimer, dupa folosesti lama si spuma si ce mai spui tu.
Indiferent ce metoda vei folosi te vei irita, asta daca nu faci chestia asta des.
Prima data garantat te iriti, dar daca o faci mai des, n-o sa mai fie asa de rau, organismul se va adapta, va reactiona altfel si va reduce iritatia.
Dar daca te razi din an in paste, este normal sa te iriti.Sa iti fie mai bine, dupa ce te razi, sa folosesti ulei de corp, dai in zona aia cu ulei de corp, odata pe zi, sau chiar si de 2 ori, timp de cateva zile si o sa te simti bine.
De asemenea este bine sa folosesti o lama care taie f bine. Daca folosesti ulei cum zic, nici nu te mai inteapa, cel putin eu asa am observat, pentru ca si eu ma rad, asa de vreo 2 ori pe an, nu-s foarte paros, de aia fac asta mai rar.
Pentru aia parosi la care parul creste ca mararu dai mai des, dar la barbati nu trebuie sa razi tot timpul, gen cum te barbieresti, lasi parul dupa sa mai creasca, nu mentii tot timpul pielea rasa, sa dai din saptamana in saptamana cum fac fetele.
Deci, ai procedat bine cu masina de tuns, dupa trebuia sa dai cu lama, apoi faci un dus, dupa aplici ulei de corp cum am spus mai sus si o sa fie mai confortabil.
Asta daca te simti mai bine fara par pe corp. Daca te simti f bine cu par pe corp, atunci nu trebuie sa te razi ca asa fac altii.
Uni barbati fac asta, nu pentru ca s-ar simti bine fara apr, o fac ca vezi doamne asa se face, asa e moda altii o fac pentru ca se simt mai bine.
Eu is de parere, e bun sa faci cum te simti mai bine, daca parul nu te deranjeaza, atunci nu vad pentru ce sa te epilezi.
Pe mine, parul pubian sau la sub brat sincer ma cam deranjeaza, desi nu-s asa paros, ma simt mult mai bine fara.
Tine de cum se simte fiecare, personal nu ma iau dupa moda vremii, sau dupa ce fac altii.
Salut, asa e la inceput pana te acomodezi, dar nu e neaparat sa iti iei parul faca nu vrei, poti doar sa il scurtezi daca nu vrei sa te ranesti
Sfatul meu este sa te renunți cât de curand, încearcă cu ceară este mai dureros, dar mai sigur...
anonim_4396 întreabă: