Foarte greu... Incerc sa ascult melodii, sa citesc sau sa fac ordine prin casa astfel incat cred ca voi mai reduce din gandul la acea amintire.
Incerc sa inlocuiesc cu altceva sau sa fac alte lucruri care imi fac placere si dorm mult, stau in natura, imi distrag atentia cat pot.
E de netratat,, pur si simplu, daca nu fac sau vad ceea ce imi provoaca dorul, 'zac' secerat.
Nu o pot face sau cel mai probabil încă vreau să țin captivă acea persoană între coastele mele. Consider că, deşi îți face rău, dorul e un sentiment frumos de melancolie, dacă ştii cum să-l priveşti.
Geanina îmi amintești de un tip mai plecat de pe aici, îl chema Geanin. Într-un fel cred că vă potriviți, nu știu de ce. Poți să îmi zici cum vrei, înafară de negativist. Eu te voi numi Geany.
https://www.youtube.com/watch?v=Eb2W0O53A2U
Ma bucur ca mai exista oameni care traiesc sentimente de dor, frumos sentiment
E frumos si dureros. dar nu ai nimic palpabil care sa te ajute, nici macar amintirile nu s folositoare.
Viata e nedreapta de cele mai multe ori, cam asta e realitatea.
Găsește un lucru mic care îți aduce aminte de ace lucru și cănd îti este dor uităte la el și găndește la câteva amintiri. În maxim un minut te vei simții mai bin
Nu este o boala, este un sentiment... Nu o faci, pur si simplu inveti sa traiesti cu dorul.
Stiu ca nu trebuie sa aiba legatura, dar am zis asta pentru ca am crezut ca ti-ar ridica moralul macar putin
Si daca ai sta asa pur si simplu sa suferi, chiar crezi ca are rost? Cat ai sa duci dorul cuiva? Pana la urma toti murim, toti avem probleme, trebuie sa avem forta sa trecep peste si sa lasam trecutului! Zic si eu...
Dor de iubita, de familie, de parinti sau de acasa se trateaza vizitand in vacanta sau vorbind in fiecare zi sau saptamanal prin convorbire telefonica!
Mishooletz întreabă:
anonim_4396 întreabă: