| Mindfulness a întrebat:

Voi cum va tundeti toamna? Buzz cut, ce freze va faceți? ( Întrebare adresată doar băieților)

13 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

La zero pe ambele părți iar sus sa fie lăsat mare, cum e in poza de profil

| Mindfulness explică (pentru RAY):

Creezi că te-ar plăcea fetele daca ai arata că în poza? Eu nu cred că te-ar plăcea știi de ce? Că lor le plac gunoaiele,bărbații răi,care se comporta urat cu ele nu băieții liniștiți,ăștia le plictisesc! Le plac șmecherii,cei care fac combinații,care sunt ai dracu și perverși de ăștia se îndrăgostesc ele nu de un băiat bun mă refer la fete,la femei deja e altceva,la femei trebuie sa fii realizat profesional sa ai statut, dar fara bani nu te baga in seama nici fetele nici femeile! Totul se rezuma la bani, nu mai există iubire.
Și dacă mai ai și anxietate e nașpa nu poți să fii tu însuți, ești moale, ele caută Alpha.

| DauCapace a răspuns (pentru Mindfulness):

Adevărat, dacă nu ai bani, statut, putere și măcar 1.83 șansa ta să gasești o femeie este aproape nulă, eu sunt mai beta așa și singura mea opțiune a ajuns să devin femboy, deja am inceput să o mai iau in fund ca și practică pentru viitor, îmi mai bag obiecte, și ca să vezi, îmi și place.

| Mindfulness explică (pentru DauCapace):

Mai bine mergeai la prostituate decât așa laughing dar tu știi ce te face fericit. happy

| DauCapace a răspuns (pentru Mindfulness):

Am vrut să renunț complet la femei, asta a fost singura metodă, căci daca mergeam la prostituate doar lungeam suferința, constatam de fiecare dată că nu pot ajunge în ipostaza în care ajung cu prostituatele, cu o femeie care nu practică această muncă, aș fi început să mă pun pe ganduri, de ce nu sunt în stare, însă dacă accept faptul că sunt un amărât de beta, nu mai am contact cu ele, am cu bărbați, eventual, atunci suferința mea se termină, și primesc atenția pe care o doresc cu atâta putere.
Niciodată nu mi-a spus o femeie că sunt atractiv, însă bărbații au mai facut asemenea constatări asupra mea, ca un exemplu.

| LisaJulie a răspuns:

Un pic frantuizeste dar nu foarte scurt

| goguPatent a răspuns:

La fel că vara sau iarna.

| UnchiulRamiz a răspuns:

Salut! Când e mai rece ma tund mai mediu pe laterale. În general clasic sa îl pot da într-o parte. Vara ma tund pe laterale aproape chel.

| Mindfulness explică (pentru UnchiulRamiz):

Vrei sa faci impresii bune, nu te dai bătut

| UnchiulRamiz a răspuns (pentru Mindfulness):

Încă nu! Pretenții nu am asa de exagerate

| LovelyWolf a răspuns:

Eu ma tund dupa vreme, daca e frig afara cu mai mult par sa tina de cald, daca e cald, cu mai putin par sa imi respire scalpul... laughing
Acum vorbind serios, acelasi stil indiferent de anotimp.

| Mindfulness explică (pentru LovelyWolf):

Dar cum ii zici sa te tundă? Ce freza? Tu cat dai pentru un tuns?

| LovelyWolf a răspuns (pentru Mindfulness):

40, si ii spun ca de obicei, eu ma frizerul meu.