anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Voi cum visati, alb-negru sau color?laughing Nu-i asa ca unele vise sunt atat de ciudate?

11 răspunsuri:
April
| April a răspuns:

Niciodata color, totdeauna alb-negru. Iar visele sunt o reflectie a propriilor noatre trairi mai mult sau mai putin constiente. Spun asta intrucat multe vin din subconstient.

| Silvia a răspuns:

Sincer, nu prea imi amintesc. Dar cred ca color. Da, sunt sigura ca color, mi-am amintit acum un vis si era in culorihee hee.

cristacheceliute
| cristacheceliute a răspuns:

Probabil am leziuni pe creier. Nu-mi amintesc sa fi visat alb-negru.

| adriana_sw33ty_angy a răspuns:

Buna, visez alb/negru si invers tongue
@bro oare am si eu culori pe creier? rolling on the floorrolling on the floor)))

| Orannginna a răspuns:

Nu mi-am pus niciodata intrebarea asta. big grin laughing
Pai din cate imi amintesc eu nu am visat niciodata alb-negru. Visez de multe ori ca trebuie sa ma salvez de undeva si nu pot sa strig/vorbesc. straight face

| arn64 a răspuns:

(aproape) nici odata numi aduc aminte ce visez, la inceputul visului vaad un fel de pete care se transforma intr-un vis ciudat si visu ciudat devine mai clar si nici odata nu mil aduc aminte big grin laughing

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Visele sint alb/negru. De obicei, cei care viseaza color sint suspecti de leziuni pe creier.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Wow atunci inseamna ca am leziuni pe creierlaughing, adica tot timpu visez color, sau cel putin asa cred eu, iar de fapt visez alb-negrubig grin. Doamne chiar nu m`am intrebati niciodata chestia astastraight facelaughing.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Dragilor... tot ce se poatehee hee tongue

| DeadSea07 a răspuns:

Mai eu visez color ( Se spune ca cei ce viseaza color sunt handicapati mintal eu zic ca e o superstitie stupida! daca as fi handicapat mintal eram de mult la spitalul 9 laughing ) uneori nu imi amintesc ce visez si uneori parca am sentimentul ca imi amintesc tot visul

Si da unele vise sunt chiar foarte ciudate ( de exemplu odata am visat ca ma plimbam cu fosta iubita pe DN1 ( stiu foarte ciudat ) si pe drum trecea o masina ( un tir mai exact ) si chiar in fata tir-ului a aparut un copilas (3-5 ani) cu tatal lui si copilasul a fost izbit brutal de tir fosta iubita a inceput sa planga ( Tatal copilului de asemenea ) eu insa simtiam doar URA FATA DE COPIL ) ciudat laughing)

Întrebări similare