Niciodata color, totdeauna alb-negru. Iar visele sunt o reflectie a propriilor noatre trairi mai mult sau mai putin constiente. Spun asta intrucat multe vin din subconstient.
Sincer, nu prea imi amintesc. Dar cred ca color. Da, sunt sigura ca color, mi-am amintit acum un vis si era in culori.
Buna, visez alb/negru si invers
@bro oare am si eu culori pe creier? )))
Nu mi-am pus niciodata intrebarea asta.
Pai din cate imi amintesc eu nu am visat niciodata alb-negru. Visez de multe ori ca trebuie sa ma salvez de undeva si nu pot sa strig/vorbesc.
(aproape) nici odata numi aduc aminte ce visez, la inceputul visului vaad un fel de pete care se transforma intr-un vis ciudat si visu ciudat devine mai clar si nici odata nu mil aduc aminte
Mai eu visez color ( Se spune ca cei ce viseaza color sunt handicapati mintal eu zic ca e o superstitie stupida! daca as fi handicapat mintal eram de mult la spitalul 9 ) uneori nu imi amintesc ce visez si uneori parca am sentimentul ca imi amintesc tot visul
Si da unele vise sunt chiar foarte ciudate ( de exemplu odata am visat ca ma plimbam cu fosta iubita pe DN1 ( stiu foarte ciudat ) si pe drum trecea o masina ( un tir mai exact ) si chiar in fata tir-ului a aparut un copilas (3-5 ani) cu tatal lui si copilasul a fost izbit brutal de tir fosta iubita a inceput sa planga ( Tatal copilului de asemenea ) eu insa simtiam doar URA FATA DE COPIL ) ciudat )
remus întreabă: