| Furnicuta000 a întrebat:

Voi cumparati miere de la magazin? Eu am luat de la Mega si cineva mi-a zis ca nu e buna, ca are zahar adaugat. Nici nu mai stiu de unde sa iau ca am pe strada un om care se ocupa cu albine si toata lumea stie ca face sirop cu zahar, nu stiu daca le da zahar la albine sau daca il amesteca cu miere, de fapt cred ca e acelasi lucru. Gama aceea Gusturi Romanesti de la Mega stiu ca vine de la fermieri atent alesi de ei, asa o fi?

7 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Ești furnicuța du-te direct la cuibul lor.

Mergi in piața si cumpăra de acolo de la un apicultor sau într-un magazin bio.

| relian a răspuns:

Nu e acelasi lucru.Una este sa pui zahar in mierea pusa in vanzare si alta este sa dai la albine zahar sa manince.Multi dau la albine sa manince zahar,ca alea sa nu mai consume miere laughing aia e magarie,alea muncesc pentru altii,dar asta e.
Albinele nu fac miere, adica no produce ele din corpul lor, mierea este de fapt zahar pe care albinele o fura de la plante, aia e tot laughing de aia cand omu a putut el extrage zaharul din plante s-a lasat de albine, acum se ocupa doar cei carora le place sa umble cu albine.
Nu e mare diferenta intre mierea de la albine si zaharul de la magazin,nu am cautat, dar cred ca mierea ar contine mai multa glucoza ca procent, comparativ cu zaharul de la magazin care are aproximativ 50 glucoza si 50 fructoza.

Ambele zaharuri,atat mierea cat si zaharul de la magazin is produse naturale, dar ele fac in corpul nostru exact acelasi lucru, is folosite ca si combustibil de celule noastre.

supadeceapa
| supadeceapa a răspuns:

Poate găsești aici pe cineva din orașul tău https://adoptauntaran.ro/

| Dismally a răspuns:

Cumpar dar cea care stiu ca este mai buna. Nu e vorba de amestec dar unele sunt foare proaste, uita-te si la pret cand cumperi, aia mai scumpa e de calitate. Siropul de zahar nu se amesteca cu mierea, se da ca hrana pentru albine. Unii lasa cateva rame cu miere pentru ca albinele sa aiba ce manca, altii aleg sa recolteze cat mai mult si lasa siropul pentru albine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poti lua produse de genul de la mieretv. Este un tip care vinde miere premium si naturala. Otto il cheama.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mierea de manuka e cea mai sănătoasă și are o serie de beneficii.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu te sfătuiesc să cumperi din magazin.
E deja procesată.
Eu cumpăr doar de la persoane pe care le cunosc personal.