Daca cuiva nu-i place o intrebare nu e nevoit sa raspunda. Nu cred ca impartasirea unor informatii poate fi de condamnat de catre oricine. Cred ca acest "specimen furios" a cam depasit limitele buneicuvinte. Ma gandesc insa ca mie mi-a placut sa aflu ceva nou, asta nu inseamna ca pana acum nu am citit nimic, ci ca poate nu s-a intamplat sa aflu fix aceasta informatie. Imi pare rau ca Mariana a putut fi jignita cu niste comentarii absurde pentru o intrebare utila, cel putin mie. In definitiv suntem la sectiunea conversatii, daca nu iti convine "specimen furios" ar fi mai bine sa te abtii la raspunsuri.
Buna, @mariana! Am citit comentariile de mai sus, si vreau sa stii, ca sunt alaturi de tine, ca te sustin. Iar de rautati gratuite si eu m-am saturat. Nu mai poate omul sa faca un bine linistit, ca se gaseste cate un frustrat, care vrea neaparat sa-si verse veninul pe munca lui. Dar na...sa nu-i dam prea multa importanta. Asa ca trec la subiect cu adevarat important: @mariana, draga, vreaua sa-ti multumesc pentru acest articol. Multumesc, ca ai impartasit aceasta informatie utila cu noi toti! Chiar a fost o noutate pentru mine. Te rog s-o faci si pe viitor. Si ca paranteza: si daca 100 de persoane s-ar impotrivi, ar merita s-o faci (facem) pentru acei 5-10, de care ai fost auzita, iar cand e vorba doar de un individ-doi, care baga bete in roate, cu atat mai mult, n-ar trebui bagati in seama. Nu merita!
Multumesc inc-o data! Esti o persoana, pe care o admir foarte mult. Numai bine!
Multumesc Gabriela ca mi-ai sarit in ajutor. Cu toate ca am raportat raspunsul, inca de ieri, nu se luase nici o masura si am considerat ca, este necesar sa se clarifice problema ca, nu am vrut sa insult sexul tare ci, am vrut doar sa se cunoasca noua celula descoperita si sa se vada ca de fapt, sunt multe asemenari intre oameni si alte vietati ale pamantului.
Cu alte cuvinte insulta nu era meritata.
Poate ai dreptate Gabriela ca, este vorba de un puber nesupraveghiat ". si furios" dar de ce sa-si verse frustrarile pe mine?
Se vede ca, prietenii mei virtuali, nu-mi prea urmaresc intrebarile si nu dau raspunsuri, acesta fiind si unul din motivele pentru care pun si asa de putine intrebari.
Cred ca pentru un timp ma voi limita sa dau doar raspunsuri, acolo sunt mai de folos si nu pot "incasa" decat un "stupid" si nu calificativul de "vaca".
Un gand bun tuturor userilor TPU, chiar si pentru "... furiosul" nominalizat mai sus.
Multumesc celor care mi-au raspuns la intrebare, indiferent daca comentariul a fost nepoliticos, caustic ori laudativ.
Din aceste raspunsuri am invatat ceva privind cunoasterea. Sunt oameni care nu sunt curiosi de unele descoperiri, ei vor doar stiri egale, cu cele de la ora 17, de la Stirile PROTV, ori de la alte televiziuni, ori eu la astfel de stiri nu ma prea uit si incerc sa le evit, pentru a avea speranta ca, romanii sunt oameni buni si doar unele specimene fac rautati si astfel nu se poate generaliza ca toti romanii sunt rai.
Nu am venit cu nu stiu ce importanta descoperire ci, am vrut ca si altii sa cunoasca aceasta descoperire. Am facut bine, am gresit, dupa cum se vede, opiniile sunt impartite.
Pentru "VIRUS", as dori sa stii ca, nu ma consider experta in domeniul respectiv, meseria mea fiind alta. Informatia pe care am dorit s-o transmit, mie mi s-a parut interesanta si de aceea am si dat link-ul respectiv, pentru a avea acces si cei care sunt interesati.
Daca tu nu erai interesat, nu trebuia sa raspunzi si nu cred ca, era cazul sa fii rautacios pentru ca eu, nu mi-am permis sa insult pe nimeni pe acest site.
Datorita unor raportari false ca, intrebarea mea ar avea continut obscen, a fost scoasa de pe site si din contul meu. Am solicitat insa Administratiei site-ului ca, sa si verifice daca cei ce au reclamat au dreptate si s-a constatat ca intrebarea mea era "nevinovata", nefiind nimeni insultat si nu avea caracter obscen, irelevant ori neinteligibil. Constatandu-se de catre Administratori ca, intrebarea a fost stearsa, in mod gresit, s-a repus pe site si in contul meu si am putut sa vad raspunsurile pe care le-am primit.
Inca o data, multumesc Gabriela pentru initiativa ta de a cere ca, raspunsul dat de "specimentul furios", sa fie sters pentru ca, intr-adevar eu nu meritam sa fiu insultata.
Poate ca nu este lipsita de interes recamandarea Gabrielei de a citi Codul manierelor elegante cred ca, multi ar avea de invatat sa fie mai toleranti, sa aiba mai mult bun simt si sa gadeasca ca, in spatele avatarului este un om care, doreste sa faca bine, chiar daca nu ne cunoastem decat virtual, politetea se impune sa fie respectata si acele ironiei, "scaii" rautatii, sa-i ascundem si sa uitam sa-i mai folosim.
Un gand bun tuturor userilor TPU, multa sanatate si buna intelegere.
Lasati luptele de "gladiatori", pentru epoca lor apusa.
@specimen*furios! nu esti doar " furios " esti gata copt PROST! Cum poti comenta ceva ce nu te-a interesat, nu ai citit, nu ai habar de ceea ce se cheama cultura generla! Esti un copil uitat in casa, de parinti! Citeste ma, citeste si altceva decat cazuri de specimene prost cladite, ca tine! Citeste macar cartea " Codul manierelor elegante ", vei ramane surprins ca nu boule ci prostule esti!
@Dan... hello! eu am sarit in aparare doamnei Mariana. E norocul tau ca nu ai vazut comentariul celui furios! specimen*furios este cel care a jignito pe Mariana si nu eu. Apropos specimen*furios.nu mai continua ca doar cobori, treci la alte categorii de intrebari.pe intelesul si nivelul tau de cunostinte! Punct!
D-na Mariana, interesant articolul acesta si mai interesant este cand cineva care se pretinde user TPU sa insulte o doamna deosebita cum sunteti dvs.Ma mir cum de mai este user pe TPU aceasta "figura fara caracter". Sa iti fie rusine Gabriela pentru comentariu tau, nu am crezut ca poti sa faci asa ceva. Am sa vorbesc cu administratorii sitetului sa fi sters definitiv pentru comentariu tau.Multe salutari d-na Mariana!
Vai, ce frumos isi sar fetele in aparare.Probabil ca Marianei ii crapa inima de ciuda ca nu se gaseste nicio sustinatoare a unei descoperi monumentale.Pe bune, experto, esti mandra ca ne-ai impartasit aceasta descoperire? Se vede dupa numarul raspunsurilor ce de interes a provocat gena minune.
Sa fim seriosi, raspunsul meu a fost unicul, chiar daca a fost ironic, nu era cu adresa.Iti ironizam doar ...descoperirea.
Gabriela ma amuzi doar cand iti vad praful ala de superioritate infasurat intr-un sarcasm mediocru. O mica precizare asupra unui pleonasm micut scris cu degetele tale :Codul manierelor elegante.Maniere - Comportare conform regulilor bunei-cuviințe; amabilitate; politețe. Daca vreodata vrei sa mai mi te adresezi, ai grija la cuvinte