Majoritatea incep pentru a-si face un grup de prieteni, sa se afirme, sa iasa din anonimat si continua pentru ca nu se pot lasa
Mama nu poate , ma rog, poate mai e si faza ca nu vrea sa se lase.
Nu vrea. Daca ai ambitie, faci orice...
Mai sincer, si mie mi s-ar parea ciudat sa ma las dintr-o data de fumat dupa 20 de ani in care sa-mi incep dimineata cu o tigare, sa vorbesc cu vecina la o tigare si tot asa. ( cum face mama ^^ )
Daca vrei te lasi, si o stiu de pe pielea mea pentru ca am renuntat la energizant, dar ce te faci cand ti se face pofta iar .
Ti-am zis, depinde de om. Daca esti in stare sa te stapanesti bine, daca nu... nu. Nu toti suntem puternici, ca d-aia e Romania plina de cretini cu o mentalitate de turma.
Dupa 7 ani de zile de fumat ti-e scarba sa mai pui tigara-n gura dimineata, si nu te lasi deodata. Eu m-am lasat fumand Am ajuns la o tigara/zi pana cand n-am mai fumat-o nici p-aia (si nu, n-am simtit nevoia).
Nu pot sa zic ca n-am mai fumat de la revelion, asa ca o sa-ti zic ca n-am mai fumat tigari de la reveion
Pai majoritatea adultilor nu fumeaza dar unii sunt obisnuiti si nu se pot lasa adica sunt obsedati si incearca sa se lase. bafta
Din placere, pe moment te linistesti e super bine, insa pacat ca pentru cateva minute de placere, detasare de lume trebuie sa platesti cu propria sanatate