anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Voi de ce fumati?

16 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
De capătul țigărilor!
Pa, pa.

greece12
| greece12 a răspuns:

Din viciu, din dependenta, din plictiseala...

| a1doru a răspuns:

De fraieri rolling on the floor

| 4b a răspuns:

laughing ca sa mor mai repede

| Азбука a răspuns:

De placere.

| kanajambe a răspuns:

Majoritatea incep pentru a-si face un grup de prieteni, sa se afirme, sa iasa din anonimat si continua pentru ca nu se pot lasa happy

| IMC90 a răspuns (pentru kanajambe):

Cum sa nu te poti lasa?

| kanajambe a răspuns (pentru IMC90):

Ajungi la o varsta la care te-ai plictisit de tigara, deja nu mai ai nevoie sa iesi din anonimat.eu nu cred ca un om cu experienta de fumat de vreo 15 ani e incantat ca fumeaza, ajungi sa te gandesti si la sanatatea ta

| IMC90 a răspuns (pentru kanajambe):

Eu cum am putut sa ma las?

| anonim_4396 explică (pentru IMC90):

Mama nu poate laughing, ma rog, poate mai e si faza ca nu vrea sa se lase.

| IMC90 a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu vrea. Daca ai ambitie, faci orice...

| anonim_4396 explică (pentru IMC90):

Mai sincer, si mie mi s-ar parea ciudat sa ma las dintr-o data de fumat dupa 20 de ani in care sa-mi incep dimineata cu o tigare, sa vorbesc cu vecina la o tigare si tot asa. ( cum face mama ^^ )
Daca vrei te lasi, si o stiu de pe pielea mea pentru ca am renuntat la energizant, dar ce te faci cand ti se face pofta iar laughing.

| IMC90 a răspuns (pentru anonim_4396):

Ti-am zis, depinde de om. Daca esti in stare sa te stapanesti bine, daca nu... nu. Nu toti suntem puternici, ca d-aia e Romania plina de cretini cu o mentalitate de turma.
Dupa 7 ani de zile de fumat ti-e scarba sa mai pui tigara-n gura dimineata, si nu te lasi deodata. Eu m-am lasat fumandwinking Am ajuns la o tigara/zi pana cand n-am mai fumat-o nici p-aia (si nu, n-am simtit nevoia).

Nu pot sa zic ca n-am mai fumat de la revelion, asa ca o sa-ti zic ca n-am mai fumat tigari de la reveionwinking

| AndreiDrogaru a răspuns:

Pai majoritatea adultilor nu fumeaza dar unii sunt obisnuiti si nu se pot lasa adica sunt obsedati si incearca sa se lase. baftawinking

| VisColorat a răspuns:

Nu este sănătos să fumam.

| Dream99 a răspuns:

Din placere, pe moment te linistesti e super bine, insa pacat ca pentru cateva minute de placere, detasare de lume trebuie sa platesti cu propria sanatatehappy

Întrebări similare