anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Voi de ce fumati? Voi de ce vreti sa va raniti corpu si plamanii? Va place sa va bateti joc de plamani vostri? Daca sunteti stresati de ce nu faceti altceva ca sa va relaxati? Cred ca voi sunteti bolnavi, va faceti rau corpului singur. That's why aliens won't visit us

7 răspunsuri:
| AtateaConditii a răspuns:

Trebuie sa recunoastem, cand vezi un tip/tipa cu tigara in gura ai impresia ca e dur/a e genu de om care pare puternic, mare smecher de asta fumam. La inceput te simti bine, smecher si dupa aia te plictisesti. Tigara are un farmec care te atrage, parca iti da incredere in tine la inceput, dupa aia esti mai smecher daca te lasi de eabig grin. Eu nu fumez desi m-a tentat dar pur si simplu nu suport mirosu e prea groaznic.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Am fumat 3 luni in primul an de liceu dar am lasat-o balta ca inca gandeam atunci ca restul acum, ce face turma hai si eu. despre faza ca te linistete e o prostie. multi fumeaza ca fumeaza si altii, daca ala e prost de ce nu si eu? sau altii fumeaza cand sunt mici sa para mai maturi dar de fapt arata mai patetic.

| val31989 a răspuns:

Tu crezi ca aia care fumeaza sunt fericiti ca o fac? Poate ca au fost cand au inceput.Au inceput dintr-o prostie ca sa fie in rand cu smecherii.Acum fii sigur/a ca regreta.E prea tarziu pentru a se lasa.Dependenta creata e prea puternica.Si nu cred ca-s bolnavi, deci fii atent/a la ce spui din moment ce nu-i cunosti si n-ai fost in locul lor.

| LeKaAlex a răspuns:

Am sa ignor insultele. happy Raspundeti l-a doar ce-am intrebat.

| VasiDobie a răspuns:

Nu fumez, pentru ca ar fi o prostie.Gandeste asa:iti distrugi tot corpul nu mai sa te zgarie pe gat un fum de tigare.

| RedCookyeeee a răspuns:

Esti cam frustrat/a bag seama. E plamanii mei, banii mei, sanatatea mea. Fiecare e liber sa faca ce vrea.Nu-mi spune tu mie ca nu ai tras macar o data, doar o data in viata ta ca sa vezi cum e.

| tche a răspuns:

Ţie de ce-ţi place să faci morală pe internet? Crezi cumva că eşti superior celor care fumează? Tu eşti bolnav(ă) după atenţie.
A da, şi nu fumez.

Întrebări similare