anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Voi de obicei va "calcati"orgoliul? Trebuie sa recunosc,sunt o persoana umpicut cam orgolioasa! Bun! Prietena mea(cea mai buna) m-a lasat pentru un baiat(si ma refer aici ca a ales sa stea cu asa zisul ei iubit si amicul lui) si pe mine nu ma mai bagat prea tare in seama pentru ca iubitul ei si prietenu lui s-au suparat pe mine! Si in fine,acum s-au despartit si surpriza are nevoie de mine! :/ Nu stiu ce sa fac,am zis ca de acum in colo o sa o las in pace cu "prietenii ei" si eu o sa ma duc sa stau cu colegele,alte amice si etc! acum nu stiu ce sa fac,nu vreau sa imi stric si ultima luna din vacanta de vara,nu cred ca ma voi comporta nici foarte frumos...dar si ea s-a purtat asa cu mine Deci, cum sa fac? Ar fi bine sa vorbesc cu ea pe tema asta, dar nici pe post de proasta nu vreau sa cad thinking

4 răspunsuri:
| iubesc a răspuns:

Si eu din pacate sunt foarte orgolioasa! Las-o pe fata asta, nu stiu cum de o mai numesti prietena!

| Dariusuu a răspuns:

Te înţeleg perfect, aşa fac şi eu uneori dar trebuie să calci peste orgoliul nu să-l striveşti doar să calci.
Iartă cea făcut iar a doua oară să ai grijă să nu-ţi mai pui încrederea în ea.

Te pup.

| TheDarkestBeauty a răspuns:

Daca ierti o data nu cazi pe post de proasta.Si eu sunt orgolioasa dar stiu cand sa dau o sansa cuiva si daca imi dovedeste ca nu merita pa si pusy.

| flavia2000 a răspuns:

Complicat.