Ca asa s-a invatat turma de oi. Cica traidite, ce stim noi. Tu oricum stiu ca nu primesti nimic de la Mos Cracila, esti fata rea .
La Mos Cracila voiam sa ajung. Eh, de paste vine urechila.
OMG, bine ca-s single, stiam ca se face cadou de Craciun, dar daca se face si de Paste e aiurea, bine ca am aflat acum in timp decent, imi fac iubita dupa Paste
Intreb asta ca am vazut ca multi pun intrebarea °ce cadou sa ii fac lui pisi de Paste? °. Eu nu am auzit asa ceva in viata mea, cadou de Paste. Poate un ou in cap daca ma enerveaza
Si eu sunt uimit... Poate un iepuroi si doua oua rosii, da, dar altceva nu am auzit pana acum sa-i faci cadou unei fete de Paste...
Astia clar traiesc pe Marte dar oarecum au dat de un site de pe Pamant
Mie mi se pare un gest frumos sa faci cadouri. Nu trebuie sa fie o sarbatoare anume, ci numai sa simti ca vrei sa faci asta. Daca unii vor sa faca si de Paste, ceea ce eu nu as face, sunt liberi sa daruiasca.
Cand ai facut ultima oara un cadou cuiva neamuzanto? Chiar sunt curios
Chiar azi.
Nu stiu ce religie esti sau daca esti ateu. Cert e ca la ortodocsi sunt "Floriile".
Si, cu aceasta ocazie, i-am facut o surpriza bunicii mele.
Sunt de-al lui Darwin
Azi sunt Floriile?
Da.
Nu vreau sa par nesimtit dar ce ai facut tu nu se poate numi surpriza. E ca prostia de ziua mamei cand se preface ca nu se astepta la un cadou chiar daca °trebuie ° sa ii dai un cadou in acea zi. Daca ii dadeai cu o saptamana, o luna inainte sau dupa, adica ° cand nu se astepta atunci da era surpriza. Intelegi?
Nu se astepta fiindca si eu am nume de "floare".
Bine.
Nu am iubit.
Dar de Paşte i-aş da un parfum frumos şi un coşuleţ de Paşte cu dulciuri, că simbolizează primăvara.
Şi de Crăciun o bluză de aia frumoasă de sezon. Îmi plac alea.