Sunt de acord cu tine, deci cu a doua varianta. Oricine, atat femeie cat si barbat, trebuie sa munceasca din puterile sale, nu sa se bazeze pe altcineva, fiindca munca este responsabilitatea fiecaruia dintre noi, atat copil, cat si adult.
Ooo daaaa sa stau acasa sa nu imi zica nimic ca de ce stau acasa ar fi viata perfecta dar nu am eu norocul asta
Nu as fi niciodata de acord sa traiesc pe banii sotului. Nu sunt o intretinuta. Prefer sa muncesc si sa am banii mei.
Daca sotul meu ar castiga cat castigam acum amandoi, de ce nu!
as avea mai mult timp pentru copil, mai mult timp pentru casa, si mai mult timp pentru mine!
voi stiti cum e sa te trezesti la 7 dimineata, sa pregatesti copilul de gradinita, sa-l duci la gradinita...alergi ca pierzi autobuzul si daca l-ai pierdut intarzii la serviciu...si tot asa
de ce sa nu am o viata linistita, sa-mi duc copilul la gradinita, fara a ma uita din 5 in 5 minute la ceas!
sincer, daca sotul meu ar castiga cat castigam la ora actuala amandoi "da"m-as face casnica!
Eu sunt pe principiul ca femeia trebuie sa aiba sursa ei de venit, salariul ei, nu trebuie sa fie dependenta de barbat.
Eu una vreau sa imi fac o cariera. vreau un loc de munca foarte bun. apoi vreau max 2 copii si bani pantru a plati bona care sa ma ajute cu copii, o menajera care sa ma ajute cu casa&bucataria. nu vreau sa fiu total independenta, pentru ca imi place enorm gandul ca pe viitor sotul meu sa aiba grija de mine.asa ca o depind de el, atata timp cat nu va trebui sa fac compromisuri sau sa ma simt inferioara. urasc sentimentul de inferioritate. mi-as dori sa fiu echilibrata
anonim_4396 întreabă:
LaughingKarima întreabă:
AdeAdelina578 întreabă: