Eu sincer prefer bijuteriile de argint. Nu e un criteriu anume dupa care sa porti bijuteriile, le poti purta cand vrei si la ce haine vrei. (eu de exemplu cand port maro/galben etc. port aur si cand ma imvrac in alb/verde/albastru port argint, dar normal tu poti sa le asortezi cum vrei)
Pai depinde cu ce ma imbrac. Unele culori merg mai bine cu argintul. De exemplu: albastru, violet, rosu (nuanta aprinsa). Altele " dau" bine cu aurul: maro, verde, visiniu, alb. Negrul merge cu orice. Uneori aleg bijuteriile si dupa aplicatiile de pe haine (nasturi, fermoare, lanturi paiete etc.). Plus ca la chestia asta incerc sa asortez si ceasul (am unul auriu si unul argintiu)
Eu prefer bijuteriile din argint, dar nu imi displac nici cele din aur. De exemplu, am cercei din argint si bratari din aur, nu le combin pentru ca nu se potrivesc, dar le port pe rand
Uite cateva noutati aici www.cheribijou.ro. Nu au de argint prea multe, au mai multe placate cu aur alb sau galben si sunt foarte dragute. Eu seman cu tine si mi-am luat pe un bleu deschis si un roz si arata super la gat. Au si niste seturi draguteeee rau de tot!
Multumesc ioana_iulia_1983