| monicaaa17 a întrebat:

Voi îi acordați încredere deplină iubitei/iubitului voastre/vostru?

41 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru NoTurbinaNoGood):

Cuminte suna atat de trist...
A, atunci îmi retrag cuvintele.Cu hexagoanele ma descurc.Mai multe posibilitati laughing

| NoTurbinaNoGood a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu e trist, am avut timp sa se consume tot ce era. Suntem foarte prieteni, dar nici vorba de compatibilitate in relatii. A fost o atractie sexuala mare, la vremea respectiva.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu au dreptate, oamenii zic chestiile astea când nu le convine ceva, sunt doar niste cuvinte aruncate de pomană având ca scop o manipulare ieftina pentru a se simți victima. Daca nu joaci după regulile lui/ei esti numit/a că n-ai încredere în tine etc. Ești înjosit, mai bine zis.

Nu am cum sa fiu un plus, nu mă pot menține fericit nici pe mine, dapa-i sa-mi pun pe cap și pe una. Sa fiu r
Eu responsabil pentru ea. Nici gând.
Relația ar trebui sa-i faca fericiti pe ambii. Sau nu neapărat fericit, ci liniștit, încurajat, motivat. Nici într-un caz făcut de rușine in văzut lumii de propria lui prietena.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru NoTurbinaNoGood):

Interesant ca poți păstra prietenia cu o tipa cu care te-ai culcat. Adica si eu fac asta, dar tot mi se pare interesant.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

De cele mai multe ori au dreptate.Gelozia e rezultatul neîncrederii in sine si implicit in partener sau a unei temeri pe care nu o poți depăși.Nu trebuie sa joci după regulile ei, dar nici ea sa joace după regulile tale.
Vorbeam la persoana a 2-a din comoditate.Nu ma refeream la tine neapărat.
Dacă nu te poți menține fericit pe tine nu te bagi intr-o relație.Simplu.Poti fi un plus pentru ea, in aceeași măsura in care si ea e un plus pentru tine.Nu ești responsabil pentru ea, ca nu-i un copil.De fapt nu stiu,preferințele tale legate de vârsta ma fascinează mereu.Dar in mod normal nu ești tu responsabil pentru ea.
Linstit, încurajat, motivat, toate astea la un loc te fac fericit, împlinit.
Dacă o ții intr-o lesa te faci singur de rusine.Nu e obligată sa-si părăsească toți prietenii si sa ocolească 3 strazi când vede un bărbat pentru ca ai tu niște fixații tampite.La partea cu gelozia te înțeleg.Dar eu cel puțin sunt conștientă ca la mine e problema si m-as abține de la orice comentariu.Nu i-as interzice sa se vadă cu cineva doar pentru ca sunt eu geloasa fără motiv.

| Freya1 a răspuns:

Niciodată nu poti sa ai incredere 100% in cineva.Eu una nu am nici in mine, da in altii.

| Frank51 a răspuns:

Intre 0-99%, niciodata deplina.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Inca nu am gasit persoana in care sa am atata incredere. Dezamagire dupa dezamagire.

| Reghqen a răspuns:

Ii acord încrederea deplină doar atunci când am ajuns să cunosc bine aceea femeie, doar atunci.
Majoritatea femeilor se prefac ca sunt de treabă, ca poți avea încredere în ea, ca te iubește. iar atunci când te întorci o vezi cum se linge cu altul.
Din acest motiv, când cunosc o femeie prefer să aștept, să o analizez bine și să văd ce ii poate capul, cum se poartă cu mine. doar după aceea ii acord încrederea deplină, spun astea din experiențe personale! happy

| Sofer a răspuns:

Are de munca dacă vrea sa îmi câștige încrederea mea pe deplin.