| AlleSiAtat a întrebat:

Voi in ce culoare va faceti bradul anul acesta si cand il impodobiti? big grin Eu il fac rosu cu argintiu si-l impodobesc in Ajun.
Dau fundita la o combinatie reusita!

Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Hey!
Bradul alb nu imi place, deci in concluzie..bradul meu e verde. Iar combinatiile le schimb in fiecare an;)). Anul acesta este rosu cu auriu :x.
Iar modele de brazi impodobiti ar fi:
http://www.google.com/......tp?/imgres http://www.google.com/......tp?/imgres
Poti incerca si verde (globuri verzi, de un gust rafinat, beteala, clopotei), pe un fundal tot verde :x (bradul). Sau doar rosu pe verde, sau combinatia pe care am facaut-o eu;)).
Fiecare cu gusturile lui;;).
Bafta :-*.

| AlleSiAtat explică (pentru ):

Rosu si verde suna interesant.

13 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Eu nu fac brad pentru ca o sa plec de acasa maine. Baga pe el tot ce ai in cutia cu globuri si cateva bomboane sa fie mai interesant dar nu uita instalatia electrica cu luminite.

| oOSaritaOo a răspuns:

Albastru ţi argintiu şi îl fac chiar azi pentru că azi e ziua frăţiorului meu. happy

| AlleSiAtat explică (pentru oOSaritaOo):

Asa l-am facut acum 2 ani si a aratat superb.La multi ani din partea mea! ^^

| CityOfSatan a răspuns:

Il impodobesc mereu in seara de Craciun.Bradul e verde, iar globurile sunt mari, in multe culori, asa cum imi place mie.

| LolaLollita a răspuns:

Al meu e deja impodobit. De cativa ani il fac doar in combinatia rosu-alb-argintiu.

| Ramona000 a răspuns:

Eu il fac sorcova in toate culorile imi place mai mult asabig grin

| AlleSiAtat explică:

Mai astept raspunsuri, daca nu mai sunt, declar castigatorul.

| denymar a răspuns:

Mie imi place sa aiba globuri multicolor, si globurile sa fie in forma de brad, de mos, nu asa simple oricum.Nu-i mai pun beculete, cea ce ar strica bradul.Am unul la ghiveci, si ma gandesc sa-i bun un inger in varful bradului, fara sa-i bun betea.Il impodobesc chiar in Ajun.Asa imi place sa-mi fie mie bradul

| AlleSiAtat explică (pentru denymar):

Interesanta combinatie. big grin

| denymar a răspuns (pentru AlleSiAtat):

Multumesc big grin

| AnoNimaaa2000 a răspuns:

Si eu il fac rosu si argintiu pentru ca cred ca e cea mai reusita combinatie.Cnsider ca un bed trebuie sa aiba multe ornamente de culoarea rosie pentru ca aceasta culoare e culoarea care semnoifaica craciunul happy

| Damn26 a răspuns:

Eu il am deja facut. si este rosu-auriu.