Cred ca as vrea in viitor intrucat trecutul este destul de sangeros si prefer sa fiu optimist in ceea ce priveste viitorul.
Heh, as vrea sa traiesc in perioada comunista, si sa fiu impreuna cu tovarasul Lenin.
Eu cred ca aș fi trăit de la Nașterea lui Hristos pina la răstignirea Lui căci doresc să fi văzut adevărul despre viață sa eu, nu ceea ce citesc din cărți în plus sunt foarte multe versiuni și nu poți ști care e adevărată.
Eu as fi vrut sa traiesc pe vremea aia cand umblau aia cu felinarul , cand se duceau cu caruta trasa de boi, cand purtai nume ceva gen McBogdan .
Cand purtai pistol cu tine
Se spune ca unele lucruri ar trebui sa ramana ascunse
Pai eu aș vrea să trăiesc doar pentru a vedea unele lucruri pe care acum nu le pot vedea nici eu nu aș dori să mă fi numit McGabriela :d suna ciudat
Poate iti place numele asta nemtesc (nu e chiar nume dar ma rog)
De exemplu ce lucruri? Aici la acest capitol nu am nimic de ascuns :d
Se spunea... pacat ca nu mai avem nume asa elegante de obicei
In a doua jumatate a secolului 19 pana prin anii 60 cand au aparut hipiotii aia. Nu neaparat sa ma fi nascut fix atunci dar in jurul perioadei aleia (perioada Victoriana parca ii zice la jumate din ea )
Nu știu exact, nu tare am studiat modalitățile de comunicare și limbajul lor
Da eu îmi doresc să fi îmbrăcat rochiile care le purtau împărătesele :d par destul de incomode din cate am observat :d acum mă gîndesc și eu ca copii :d
Da. Adica si mie mi-ar fi placut sa port armura. Sigur imi venea bine.
Ce vrei să devii model sau ce? pe cal alb?
:d chiar ni-am pus în mintea copiilor :d
Da Cand eram mic am fost la circ si am facut poza pe un elefant XD
":d
PS: am vrut sa fac poza si cu anaconda, da nu m-a lasat mama
anonim_4396 întreabă:
Mindfulness întreabă: