Nu am incredere, am avut probleme in trecut si vad ca acum singuratatea e o arma buna pentru mine, studiile arata ca barbatii singuri traiesc mai putin decat femeile dar nu imi pasa, fac ce vreau in viata fara sa stau pe ganduri daca ma asteapta aceeasi experienta cu alta daca m-as angaja in relatie de la 0. Cand ai un servici care iti place si un salariu puternic sa stii ca uiti de iubiri si relatie cat clipesti din ochi, te asteapta alte oportunitati si placeri ale vietii.
Nu s-a intors deloc lumea pe dos, iubirea adevarata exista de mereu daca cei doi se plac foarte mult in primul rand fizic, ca daca atractia e reciproca, apare iubirea aia adevarata.
Nu gasesc baietii care nu atrag ca lumea fizic, ailaltii inca din liceu sunt asaltati de gagici, asa ca aia este. NU scapi de acolo fara sa iti faci o gagica, nu te plac doar alea din clasa ci si multe din tot liceul.
Deci baietii misto sau cat de cat misto, mereu au parte de iubire adevarata si au avut de generatii intregi.
Alea tinere care se cupleaza cu mosi, alea o fac pentru bani, e altceva.
Femeia e pe interes cu cei pe care nu-i place, si atunci are doua solutii, ori nu ii baga in seama, ori ii foloseste.
Nu exista, nu va mai cc-ati atâta pe voi
Iubire este o serie de reacții chimice la nivelul creierului
N-a spus nimeni că iubirea adevărată e peste tot pe unde vezi cu ochii.
Pe planeta asta există de toate și dintotdeauna.
Și bineînțeles că există și iubire adevărată. Dar nu te aștepta să o găsești ușor și la fiecare colț de stradă.
De ce crezi că lumea s-a întors pe dos acum? A fost vreodată altfel?
Unde e frumusete pe unde vezi cu ochii, este si iubire adevarata cat vezi cu ochii, deci depinde de situatie.
Acuma ca putini barbati arata bine, este adevarat, si de aia nu vezi iubire adevarata la tot pasul, de aia pare ca iubirea adevarata e rara, ca femeile nu apuca fiecare cate unu cat de cat atractiv si iau si ele ce apuca ca sa faca o familie, si se simte lipsa de iubire.
Si daca-s multe cazuri asa, daca nu cunosti tema, te miri ca unde e iubirea aia.
Nu s-a intors lumea, dar omu nu stie despre ce e vorba si de aia se mira, insa am explicat f clar.
El a observat bine ca iubirea e mai rara, dar nu stie si de ce.
Exista, dar nu asa cum si-o imagineaza multi.Nu este povestea asta ca sufletele se intalnesc si raman impreuna pe veci, nu, sunt 2 oameni care mai intai se atrag fizic.
Da dar este extrem de rara, dintre toate cunostintele mele pana in 30 de ani vreo 2-3 prieteni sunt intr-o relatie un exista iubire adevarata.
EpicKid întreabă:
Ilincutza20 întreabă: