| cei7pitici a întrebat:

Voi iubiți Romania? Daca da de ce? (simplu fapt ca te-ai nascut aici nu este un argument suficient de bun)

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Toata lumea spune ca nu ai ce face in Romania.Ca Romania este o tara mult mai inapoiata in care nu realizezi nimic. Poate sa fie asa...eu tot o iubesc.Nu ma intreba de ce! O iubesc si gata! De fiecare data cand aud ca Romania este vestita pentru un anumit lucru mi se umple inima de nucurie.De fiecare data cand vad un turist strain care a venit in Romania si care se chinuie sa vorbeasca romaneste care se chinuie sa spuna,, Imi place Romania'' imi sare inima de bucurie.Nu suport cand cineva isi bate joc de ea.Din acest motiv urasc francezii.Acum o sa spuneti ca daca vezi 4 oameni din 100 ca fac ceva, nu inseamna ca toti fac asa.Asa este, dar nu ma intereseaza! Ii urasc pentru ca isi bat joc de noi! Acum o sa spuneti ca au motive, pentru ca sunt multi rromi in Paris (romani) de care francezii s-au saturat.Nici asta nu ma intereseaza! Pur si simplu ma enervez la culme cand aud ca francezii rad de noi ca invatam franceza si spun ca traditia romanilor este cersitul. Iubesc Romania! Puteti tine parte francezilor.Eu iubesc Romania orice ar fi! Ma simt foarte bine si cand aud ca un cantaret roman (Inna; Alexandra Stan etc.) este cunoscut in strainatate sau ca printi si vite regale vin in Romania, Transilvania! Cand aud pe cineva spunand ca Romania nu se compara cu nu stiu ce tara incerc sa ii spun persoanei ca nu este asa, ca si Romania e buna, dar...credeti ca le schimba parerea? Nu! Nu suport faptul ca Romania nu e condusa bine si ca nu e pusa in valoare.Ca turismul nu este destul de dezvoltat.Romania TREBUIE pusa in valoare! Puteti sa nu imi luati in calcul raspunsul pentru ca, recunosc, ca sunt un copil de 13 ani, si puteti sa spuneti ca nu stiu nimic la varsta asta! Si spun din nou ca nu ma intereseaza! Pentru Romania vorbesc mereu! Numai am de spus decat:
♥ ♥ ROMANIA TE IUBESC! ♥ ♥

4 răspunsuri:
| darkgirl58 a răspuns:

Eu da sa-ti spun si cateva motive in alte tari desi multi zic ca e mai bine de ex in america se fura o masina la fiecare 2sec si sunt multe tari straine in care au loc rapiri si cer recompense uriase si se fura mult mai mult ca in Romania in alte tari si avem si un relief bogat pacat ca nu stim sal pretuim avem mare munte deal este o tara cu un relief variat si frumos avem atatea personalitati cu care sa ne mandrim : Mihai Eminescu, George Enescu, Ion Creanga si multi alti in alte tari nu se invata cartea pe care o invatam noi si iubesc Romania si pentru ce ai zis u

| anonim_4396 a răspuns (pentru darkgirl58):

Eu nu o iubesc deloc. Degeaba avem tot ce spui tu daca nu punem nimic in valoare.

| Regizorul a răspuns:

Eu nu iubesc Romania dar iubesc fetele din eatongue
Avem cele mai frumoasa fete aici

| Miru_Zuzu_1993 a răspuns:

Eu iubesc Romania

Întrebări similare