| DeNyyy a întrebat:

Voi la ce ora va culcati de obicei seara? ce ora ar fi indicata pentru. mine sa ma culc ...am 12 ani

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Recomandat este la 22. 00-22. 30winkingcel mai bine pentru oricine, nu numai pentru cei de 12 aniwinking.

13 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In pat cu tine...

| Kidu a răspuns:

Fa in asa fel in cat sa dormi minim 8 ore.
Eu ma culc pe la 22:30-11.
si dimineata ma trezesc pe la 9.
eu zic ca e suficient pana la 22.maxim 22:30.
noapte bunahappy

| Aurelia a răspuns:

Eu ma culc pe la ora 12, ca nu pot adormi devreme, chiar daca ma scol la 8straight face Asa e organismul meu, fiecare il are diferitbig grin Eu in locul tau m-as culca si la 12, depinde oricum la ce ora m-as sculabig grin Stii ca e important sa dormi minim 8 ore, asa cum a si zis Kiduwinking

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Eu ma culca cam in jur de 12. 30-1. 30. Tu, la 12 ani, ar trebui sa te culci cel tarziu la 22. 30.

| BiiBiis a răspuns:

Eu am 15 ani si ma culc pe la 1:30, 2:00 laughing dar tot asa indicat ar fi pe la 22:00 sau max 23:00

mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Eu am 16 anisorihee hee
Si dorm pe la 12laughing
Cel mai indicat ar fi sa dormi pe la 23:30

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

22 seara. 6, 30 dimineata.

| viorel13 a răspuns:

Eu am 14 ani si ma culc pe la ora 23:30 dar trebuie sa da trezesc a doua zi la ora 6:30. Pentru tine ar fi bine sa te culci pe la ore 22.

| viatadecacatt a răspuns:

De obicei ar trebui sa sforai la 23:00 laughing
Eu nu pot sa ma culc mai devreme de 12 desi as vrea..am facut cearcane laughing)

| alecs871 a răspuns:

Lol, va invidiez.
Ce ziceti de mine, pe la 16-17 ani, ma culcam a doua zi pe la 13-14, si ma trezeam pe la 19-20.
Lucram de noapte, dupa ma duceam la scoala si ajungeam acasa si ma culcam pe la 1-2 dupa-masa si pe urma ma trezeam si ma duceam din nou la munca pe la 8-9 seara, bine, asta nu chiar zi de zi, de 3, 4, 5 ori maxim pe saptamana happy.
In momentul de fata, la 18 ani, ma culc pe la 00-01 maxim cand a doua zi ma duc la munca ( sa ma trezesc la 7 30) sau cand nu ma duc la munca ma culc cand vor muschii mei si ma trezesc la maxim 10-11, mai mult nu pot sa dorm.
Cel mai urat e sa te "abtii" sa nu dormi, iti distrugi neuronii, mai ales daca esti fraged in varsta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am 17, si iau somn abia pe la 2crying, tu la 12, de acord cu ceilalti pe la 22`. Ahh` ce mare ma simtlove struck!
laughing

| misterosu a răspuns:

E indicat 8 ore. Cand vii obosit/obosita de la scoala e bine sa stai in pat jumate de ora (nu neaparat sa dormi, poti sa te uiti la televizor, sa citesti) bine ar fi inainte de teme.

| ForeignO a răspuns:

Am 12 ani. Si nu pot dormi ma foiesc tot nnu-mi gasesc locul. Este ora 1:28 dimineata si eu nu dorm. Tin sa zic ca fac niste cearcane mov si late dar, mi le ascund (nu prin cosmetice. Metoda cu linguritele sau cartofii)Dar dda, cel mai indicat ar fi sa te culci pe la 22-23.

Te-am pupat

Întrebări similare