Iara esti in depresie?
Pur si simplu esti buna. Nu trebuie sa fi cea mai buna, doar buna. De gasit gasesti pe parcursul vietii, si eu ma consideram un mare rateu la varsta ta (vorbesc de parca ar fi trecut foarte mult timp de atunci )) ), dar cu trecerea timpului am descoperit fel de fel de chestii interesante despre mine si lucrurile pe care le pot face bine. Ai rabdare, treci si printr-o perioada ciudata la varsta asta, o da vezi ca o sa ti se deschida mai incolo noi orizonturi. In curand o sa ajungi la liceu, saltul ala psihologic o sa te faca sa vezi altfel unele lucruri, in sensul bun
On topic: ma pricep la scris poezii (relativ).
La sport si la istorie cred ma pricep destul de bine. In rest, nu excelez in alte domenii.
Habar nu am,, buna intrebare, daca ma intreaba careva pe strada asa random, dau din umeri.
La mancat, stat degeaba, stat in casa cu zilele, la baut cafea, la tumblr, la stat tot weekendul pe Youtube, la regretat viata, la crize existentiale, la gandit ca ce bine ar fi fost daca nu m-as fi nascut si la spus ca vreau sa mor de cel putin 15 ori pe zi.
La fel, bate palma!
Sunt in mijlocul unei crize exisentiale masive dar o sa bat palma.
Eu credcred ca esti bun la ceva, atat ca nu ai aflat inca la ce. Eu de exemplu sunt buna la tenis, franceza, biologie, jocul moara...
PrajituricaCuFrisca întreabă:
MadaAwwr întreabă: